Политолог разкри имената на "агнешките главички" - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Политолог разкри имената на "агнешките главички"

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
13 ноември 2016, 16:42 | Ивайло Крачунов, Блиц
  • Снимка:
    колаж Монитор

Видни костовисти, протестъри и бизнесмени-акробати са в задкулисния кръг

Политологът Антон Тодоров разкри пред БЛИЦ имената на "агнешките главички", на които преди минути премиерът Борисов пожела "приятна игра".
 

"Основателят на кръга "Агнешките главички" е бившият депутат Никола Николов, който бе председател на Икономическата комисия в Народното събрание по времето на мандата на Иван Костов.


Никола Николов

В този кръг влизат също Васил Василев, който беше областен управител на Плевен, а след това се превърна учредител на Движение България на гражданите.
Третият участник е Ваньо Цонов, който беше депутат от СДС от Стара Загора. Веднага след него се подреждат бившият депутат от СДС в Кърджали Пламен Иванов и Пламен Минев, който бе директор на митниците по времето на Костов", заяви Тодоров пред БЛИЦ.


Пламен Минев

Политологът очерта и новите попълнения в "агнешките главички": "Това са Радан Кънев, Трайчо Трайков и Христо Иванов. Сегашният зам.-министър на енергетиката Никола Николов е съпруг на съдружничката в адвокатската кантора на Кънев - Елиза Николова. Това е доказателство за задкулисни интереси и лобизъм.


Радан Кънев

Трайчо Трайков е тамадата на новия проект на Радан, колкото и смешно понятие да е това за неговата личност. Тези хора ми приличат на мумията, от която е излязла душата.


Трайчо Трайков


Третият елемент от новите "агнешки главички" е бившият правосъден министър Христо Иванов, който бе и протестър".


Христо Иванов

Тодоров посочи пред БЛИЦ и имената на "диригентите" на "агнешките главички".

"Това на първо място е банкерът Цветан Василев, който изживя апогей по времето на Костов и банката му от 13-та по рейтинг стана 4-та. Василев получи много специални бонуси по времето на управлението на Костов и персонално от него", подчерта Тодоров и допълни:

"В кръгът "Агнешки главички" включвам и Гриша Ганчев. Той е от бизнесмените-акробати, които прислужват на всяка власт. Той се присламчи първо към БСП, след това към СДС, после към Тройната коалиция, а след това към Борисов. После отново ще се завърти".Цветан Василев и Гриша Ганчев се опитват да дирижират политиката и бизнеса. Те са изпечени акробати".


Колаж: "Монитор" 

Прокопиев е един от трите кита на "агнешките главички". Той се опитва да се прави на стълб на новия проект на Кънев. Опитва се да прави обществото да се чувства "Хепи", както обича да се изразява", категоричен е Тодоров.


Източник: blitz.bg

МултимедияКоментари (2)

Потребител
Елизабет
Тези няма ли кой да ги прибере на топло
13 ноември, 18:20 ч.
Потребител
Александър
Всички тези хора са комунисти. Просто те никога не са заслужавали да управлятат държавата или нещо друго
13 ноември, 17:51 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета