Антон Тодоров: У ДСБ има болшевишки уклон, те дават бонус на БСП да стъпят на краката си

В РБ взимането на решенията са на принципа "Орел, рак, щука и още нещо"

Радан Кънев говори, че ще бори мафията и шуробаджанащината във властта, а съпругът на неговата съдружничка в авдокатската кантора е зам.-министър на енергетиката. Когато Радан Кънев говори от екрана на телевизиите за борба срещу клиентелизма ние кое да гледаме - думите или фактологията? - коментира в студиото на "Темите" по тв Европа политологът Антон Тодоров.

В РБ взимането на решенията са на принципа "Орел, рак, щука и още нещо". Откакто са във властта, някои от тях, които се представят за опозиция, си напълниха много сериозно кесиите, заяви в предаването "Темите" политологът Антон Тодоров.

БСП в момента са в състояние на агония, те нямат нито един кмет на областен град, а искат президентското място. Няма никакво обяснение защо дясна партия като ДСБ подава ръка в този момент на бившите комунисти, коментира Антон Тодоров.

Според Антон Тодоров в действията на ДСБ се забелязва болшевишки уклон, давайки бонус на БСП да стъпят на краката си. Така хората около Радан Кънев извършнат непростим грях към тези 27 години демократични промени у нас, е мнението на политолога.