Борисов: Пари за нови къщи в Хитрино ще има - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Борисов: Пари за нови къщи в Хитрино ще има

11 декември 2016, 16:34 | Bulgariautre
  • Снимка:
    Facebook

Хората няма да останат на улицата

Пари за нови къщи ще има. Много фирми си предлагат услугите. Искам да успокоя хората, че никой няма да ги остави на улицата. Това каза премиерът в оставка Бойко Борисов в Хитрино. 

Утре ще вземем решение за парите и ще ги преведем на общината. Ще работим денонощно. Създали сме условия. Искам да кажа, че всяко пресиране на ситуацията може да застраши живота на хората, които работят, допълни премиерът.

Ще дойдат и крановете от Румъния. Надявам се до 10 дни да приключи операцията. Сутринта сме почнали да работим от 11 часа и първата цистерна беше източена към 14 часа. Това означава 3 часа на цистерна. Технологичният процес е много тежък, заяви още Борисов. 

Не искам да рискувам живота на хората, които работят. Нека работят спокойно и не ги пресираме. Успокояваме населението, че ще имат жилища. Предупреждавам ви и вас - не слизайте надолу, защото една искра и ще стане страшно. Не мога да коментирам причините за инцидента. Това е работа на прокуратурата, заключи министър-председателят Борисов.

 

ВСИЧКО ЗА ТРАГЕДИЯТА В ХИТРИНО ЧЕТЕТЕ ТУК

 

Министър-председателят Бойко Борисов се запозна на място с хода на предприетите от колегите действия и разговоря с тях. Това публикуваха на официалната страница във Фейсбук Пожарна безопасност и защита на населението.

 

 

 

МултимедияКоментари (1)

Потребител
Кристиян
Браво на министъра мисли за хората
11 декември, 18:24 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета