До къде стигна разводът на Джони Деп?!

Амбър Хърд устройва истерични пристъпи, но не представя доказателства

Шумните бракоразводни дела в Холивуд са нещо непонятно. Според най-новите публикации на западните медии, 30-годишната Амбър Хърд, която заяви пред целия свят, че 52-годишният й съпруг, Джони Деп я бие, се насади на пачи яйца.

Адвокатите на актрисата, за които тя плаща астрономически суми, се опитват всячески да победят в съдебната зала. Независимите доходи на все още официалната съпруга на Деп са пет пъти по-ниски от парите, които тя харчи на месец за себе си без да смятаме хонорарите на престижните й адвокати (около 50 хиляди долара на месец).

Отдавна на всички е ясно, защо Хърд организира публично изслушване с милионера Деп от чието състояние тя иска половината. Тя настоява да получи 200 милиона долара след една година брак.

Докъде стигна Амбър за два месеца в съда? Актрисата отказа да даде показания под клетва, процесът бе отложен. Преди това, тя многократно се опитваше да се размине с провеждането на разпити.

В допълнение, според адвокатите на Джони Деп, тя многократно устройвала скандали в заседателната зала и изпадала в истерия: крещяла, плачела, смеела се, и отново се разридавала и изпищявала.

Освен това, Хърд все още не е предоставила документи и други доказателства за обвиненията, посочени в делото срещу съпруга си.

Също така тя редовно закъснява за заседанията, което принуждава съда да ги отлага или да се състоят в нейно отсъствие.

И ако адвокатите на актьора предават някаква информация на медиите, то защитниците на Хърд мълчат. Може би просто няма какво да разкажат.

Също така, адвокатите на блондинката призовават юристите на Джони да отстъпят пред някакъв вид споразумение. В края на краищата, всички козове са в ръцете на Деп. Освен изявления и снимки на синините си Амбър няма нищо. Тя не можа да намери свидетели, които да потвърдят думите й. 

Петте иконома и двамата пазачи от къщата на Джони Деп са разпитани от разследването и казват, че не са виждали никакви наранявания по лицето на Амбър между 21-ви (деня, когато се предполага, че Деп е хвърлил в лицето й телефон) и 27 -ми май.

До този момент защитата на Деп е представила показанията на почти всички от бившите му жени, включително Уинона Райдър и майката на двете му деца Ванеса Паради. Освен тях в полза на актьора са свидетелствали почти 20 свидетели.

Припомняме, че през пролетта на 2016 г., Джони Деп остана сам в тежката за всеки човешки живот трагедия от загубата на майка си. Три дни след смъртта на майка му актьорът започна съдебни битки със собствената си жена. 

Всички световни медии съобщиха, че той е бил, унижавал, заплашвал и хвърлял телефони по лицето на Амбър Хърд. В потвърждение тя показа синина на бузата си, като последица от последния побой от холивудската знаменитост.

В резултат на това съдът издаде ограничителна заповед от 90 метра за Джони Деп. Съдията повярва на свидетелството на Амбър, обвиняваща актьора в побой и злоупотреба с алкохол и наркотици.

На този фон и новия филм с Джони Деп "Алиса в страната на чудесата" се провали в бокс офиса, през цялото това време замесеният в скандален развод главен герой не дава никакви интервюта по темата за развода. Той само промени татуировката на ръката си, на която сега пише "боклук" вместо прякора на Хърд.