Джони Деп ругае по бившата си с нова татуировка

Актьорът продава венецианския си замък за 12 милиона долара

Джони Деп отправи специален поздрав към бившата си жена. След началото на развода съдът забрани на актьора да общува с бъдещата си бивша съпруга Амбър Хърд. Това обаче не му попречи да отправи специално послание към нея.

След като се ожениха, Деп татуира на пръстите си прякора на Хърд – Slim, в превод – Слаба. Днес той го е трансформирал на Scum – Боклук, отрепка.

Това не е първият път, в който на Джони му се налага да променя татусите си. След като се раздели с актрисата Уинона Райдър, от „Уинона завинаги“ върху тялото му днес се мъдри фразата „Вино завинаги“.

Амбър Хърд обвини Джони Деп, че я е биел и малтретирал и подаде молба за развод. Зад гърба му веднага застанаха бившите му половинки Уинона Райдър и Ванеса Паради. Изслушването на двете страни ще е този юли. Делото обещава да е едно от най-мръсните в последното десетилетие.

Междувременно актьорът разпродава ценности и имущество за да не попадне то в ръцете на алчната му бивша съпруга. Наскоро Джони продаде за 11 милиона долара две картини на Жан-Мишел Баския, а преди дни предложи на пазара свой имот във Венеция. Става дума за малкия дворец Дона, разположен на Канале Гранде.

Сумата, която актьорът иска, е 12 милиона долара. Той купи сградата през 2008 година, докато в италианския град заедно с Анджелина Джоли снимаше филма „Туристът". Тогава Деп все още не познаваше Амбър.

Зданието е построено през 1600 година за богатата венецианска фамилия Тофетис, но преди десетина години е претърпяло реконструкция. Така общата жилищна площ е 700 кв. метра, в които са събрани 7 спални, 9 бани, асансьор и обширни салони. Сградата има и собствен пристан за лодки. Деп обаче никога не е живял в историческото здание, пише Lifestyle.bg.