Киркоров преби фенка по време на концерт (видео)

Случайно или умишлено звездата повали почитателката на пода с един удар

В интернет се появи видео показващо как Филип Киркоров ударя почитателка по време на концерт. Според руските медии инцидентът е станал по време на изпълнение на руския крал на попа в Толиати на 2 ноември.

По време на своето „шествие“ през залата Филип забелязал бягаща след него жена,  певецът рязко се обърнал към нея и й нанесъл удар, след който почитателката на звездата рухнала на пода. Зрителите наоколо побързали да я вдигнат, а Киркоров само оправил пайетеното си наметало и продължил на там закъдето се е запътил.

Медиите цитират очевидци, които са на мнение, че може би жената е била под влиянието на алкохол. Според една от версиите, изпълнителят трябвало да използва сила, за да възпре прекалено бурното изразяване на чувствата й, пише на страницата на REN-TV.

Други свидетели на инцидента, казват, че всичко изглеждало така, сякаш Киркоров е ударил почитателката умишлено и припомнят инцидента с журналистката с розовата блуза, и боя с асистент-режисьора на "Златен Грамофон" Марина Яблокова, и нападението над пенсионерката. 

Третата версия гласи, че най-вероятно жената просто се е спънала и е падна, а рязко обърналия се певец се опитал да я хване но не успял.

По-късно се появи друдо видео, което дава по-добра гледна точка над случилото се. На него се вижда, че почитателката настъпва дългата перелина на арменеца и той отмятайки наметалото си я поваля на пода.