ВИДЕО: Пияният Филип Киркоров в ролята на Дядо Коледа

Чак сега неизлъчваните кадри видяха "бял свят" в мрежата

В интернет се появи запис на предаването на Андрей Малахов, на който царят на руския поп е видимо почерпен. Записът, който никога не е излъчен в ефир развълнува феновете на певеца. Скандалното видео за Новогодишна програма е направено през 1998 г., но светът го видя едва сега.

Клипът се появи в интернет и наистина шокира феновете на Киркоров, които са убедени, че руската поп звезда е абсолютен противник на алкохола.

Според сценария на неизлъченото новогодишно предаване, Киркоров в образа на Дядо Коледа отива да посети младият телевизионен водещ Андрей Малахов, но вместо стандартното интервюто се е получил пиянски бенефис. Въпреки това, данните от участниците скоро след това се появява в мрежата оправдано.

Според Киркоров, той отишъл на снимките трезвен, но се оказва, че кадрите са записани без звук. След снимките Киркоров веднага заминава на гости в колежката си Кристина Орбакайте за да празнуват католическата Коледа и тогава му се обадили, че предаването трябва да бъде презаписано, но той вече си бил пийнал порядъчно.

"Да, аз не пия, - каза Киркоров в ефира на "Руско радио ".  Но си позволих такъв малък "зиг-заг". Така се случи, задушевна атмосфера, семейно събиране. И аз наистина пийнах няколко. Въпреки, че се чувствах съвсем нормално. Стриженов ми се обажда, обясних му: "Съжалявам, не мога да дойда, вече съм пиян!" Саша започна да ме убеждава: "! Да, това е добре, няма проблем".  Когато в два през нощта ме закараха в студиата, включиха прожекторите, аз веднага заплувах".

Интервюто на Киркоров и Малахов е трябвало да даде старт на празничната телевизионна програма в новогодишната нощ но, но виждайки кадрите директорът Константин Ернст, забранил излъчването им в ефир.