Филип Киркоров се стопи, свали 20 килограма

Тази година поп звездата става на 50

Руската звезда с български корени Филип Киркоров очевидно отслабва за юбилея, тази година той навършва половин век. На прага на тази годишнина певецът твърдо е решен да влезе във форма. 

През последните шест месеца, Кралят на руската поп музика е свалил 20 килограма, за целта му се наложи да се откаже от малките удоволствия на живота и да забрави за любимите храни, пише руският "7 дни".

Киркоров спрял газираните напитки и редовните посещения в заведенията за бързо хранене, които обожаваше. За да не се поддава на изкушението, той дори е изключил популярна марка подсладена вода. И ако случайно забранената напитка се появи в стаята на звездата, неговият храбър асистент я изпива на мига.

Според самият певец, той натрупал допълнително тегло заради суровият работен график, който просто не му позволявал да се храни правилно.

"Моята икономка Люси винаги ме провокира с всякакви вкусотии: я ще ми налее количка, а след това изпича любимия ми "Наполеон" или пък картофена запеканка със сирене ще ми спретне. Концертната дейност въздейства негативно върху формата ми. Спектаклите приключват късно, преди концерта не мога да ям, трудно е да се танцува. Когато шоуто свършва всички ресторанти са затворени и така стигам до фаст фууд на някоя бензиностанция. А на сутринта - плюс два килограма са подсигурени", оплаква се артистичният арменец.

Сега Филип спазва диета, но не гладува. "Не ям след шест, пия вода в големи количества и спрях сладкото, това е цялата ми диета", обяснява той.