Лелята на Филип Киркоров настоява той да се ожени пак

По повод рожденият ден на звездата, леля Мари разказа подробности от личния му живот

Филип се чувства добре и като ерген. Той има всичко, за да бъде щастлив: възлюбени деца, любовта на обществеността, дом, работа, пари, слава. Но роднините на артиста, по-специално неговата леля Мари, смятат, че е необходимо спешно да си намери достойна жена за брак.

 И колкото по-скоро, толкова по-добре. На 30 април Киркоров навърши 48 години, в навечерието на рождения ден на любимия си племенник Филип, лелята решава да разкаже всичко за живота му.

"Животът му беше истинска любов, беше женен, но сега е много трудно да се намери партньор в живота, които страстно ще обича децата ти и ще ги приеме като свое семейство. Две деца - е голяма работа.

Аз също не създадох свое семейство навремето. Разбира се, аз не съм знаменитост, като Филип, и все пак изкуство и личен живот много трудно да се съчетават. Половинката може да ревнува от сцената, турнето, тя може да не харесва факта, че той често отсъства. Филип често не у дома, кой брак ще оцелее така?

Някой може да приеме такъв живот в името на парите, статут и запознанства, но на мен ми се ще да не е така, а по искрена любов. Той е артист, отдаден е на работата си на сто процента .. . вярвам, че е необходимо спешно да се ожени. Бих била щастлива. И ако от този брак се роди още едно дете, то това би било забележително, но за сега не вярвам, че това е възможно.

Все още Филип не е завършил всичко което е планирал в кариерата си, затова му пожелавам да запази и умножи всичко що има, на този етап от живота "- казва леля Мари.

Децата на Филип Алла Виктория и Мартин сега живеят с нея в извънградска къща. Звездния татко често пита за децата си, затова лелята го информира за всеки техен ход. Ако по някаква причина тя не може да му пише, той просто изпраща съобщения с въпросителен знак.

Когато се прибере у дома, буквално лети към тях. Децата вече ходят на детска градина. По настояване на самия Филип. Човекът, който може да даде на децата си най-добрите преподаватели и учители вярва, че колективът ще бъде по-добре за израстването им.

Алла Виктория и Мартин не се различават от обикновените деца - просто се бият за играчка, хранят се с променлив успех. Леля Мари се оплаква, че трябва да прибягва до трикове, за да ги нахрани.

Децата са запознати със съвременните електронни приспособления, и макар че на лелята на Киркоров не й харесва, тя осъзнава, че без това в днешно време не може. Децата имат много играчки и дрехи, които дори не са разопаковани. Някои неща, се подаряват на детски градини, но не и неща, които те вече са обличани.

"Тези неща остават за правнуците. Това е семейна енергия. Аз също имам нещо, което да им оставя. Обеци от баба ми и моят кръст остават за Алла-Виктория, а за Мартин все още пазя лигавниците на Филип. "- разказва въодушевената арменка.