Потресаващите пластични операции на звездите

В старанието си да се разхубавят и подмладят холивудските знаменитости се обезобразяват

Внимание! Съдържанието не е подходящо за хора със слаби нерви!

Понякога пластичната хирургия може да е належаща, извънредна и разбира се успешна. Друг път обаче, може би е излишна, несполучлива, тя може да се окаже най-лошото решение в живота ви.

От разливане на ботокс и филъри до премеждия със липосукцията, ето най-шокиращите грешки на пластичната хирургия!

Майкъж Джексън: Две думи - Този нос. От уважение към починалия няма да разкъсам на парчета Майкъл. Неговите пластични интервенции бяха в опит да изглежда повече като Даяна Рос, но той си изглеждаше толкова добре и преди всички тези операции!

Джослин Уайлщайн:

Тя е представителна извадка за грешната пластична хирургия.

"Жената лъв на Ню Йорк" е претърпяла десетки пластични операции - всички в безуспешен опит да си върне съпруга. Всъщност тя се е срещала със скалпела по-често от която и да е друга знаменитост.

Според специалистите тя се е подложила на повдигане на веждите, лифтинг на лицето, инжекции филър в устните, увеличаване на брадичката, присаждане на мазнини и / или импланти в бузите, операция на горния и долния клепач, процедура котешко око, която издига очите за да им даде котешки вид и ох, уморих се, защо ли някой лекър би позволил това на пациента си?

Мики Рурк:

Дами, направете си услуга и напишете в Google "Young Мickey Rourke" ( Мики Рурк на младини). Направихте ли го? Атрактивен е нали? Както здрав Алек Болдуин. Сега гледаме снимката долу. Съжалявам, човече, даже не мога да изброя всичко, което си си причинил...

Джоан Ривърс:

Всъщност никой не помни как точно изглеждаше Джоан Ривърс преди фейс-лифтинга. Тя е лягала толкова пъти под ножа, че може да си е построила операционна у дома. Представям си я като Блейк Лайвли. Да, Джоан Ривърс приличаше на Блейк Лайвли и тогава тя взела, че застанала пред промишлен вентилатор, който да издуха цялата й кожа.

 

Донатела Версаче

Първото нещо, което се забелязва за Донатела Версаче е прекалено закръглената горна устна. Физически долната устна е поне на половина по-голяма от горната. Но в случая на Версаче, пропорциите са обърнати, което ни показва какво наричат хирурзите уста тип " норвежка пъстърва".

В допълнение, кожата на дизайнера изглежда восъчна, вероятно в резултат на множество лазерни процедури. Тук може би трябва да говорим и за Берлускони, но той е политик, а аз се занимавам със звездите в момента.

 

Карът Топ:

Не е сигурно какви операции има Карът Топ, но ми изглежда като да си е правил повдигане на веждите, ботокс, филър в устните, може би и лифтинг на лицето. Също така се знае, че си е инжектирал човешки хормон на растежа, което обяснява неговите откачени мускули.

Лил Ким:

Тя изчезна от музикалната сцена, достатъчно дълго, за да може Ники Минаж да й открадне светлината на прожекторите и когато се върна, тя приличаше на съвсем друг човек. Не е ясно дали има импланти в бузите или нещо друго, но лицето й е на различно „лице”. Цялостно имплантиране на лице? Вероятно.

Присила Пресли:

Присила Пресли стана жертва на филър измама от лекар, който я инжектира с ниско качествен силикон, същото нещо се използва за смазка при автомобилните части. Инжектирания материал започна да се движи по лицето й, и накрая се оформиха ... бучки?

Тара Рийд:

Тара Рийд е жертва на некадърна липосукция. След операцията кожата й изглеждаше като надрана. Въобще имаше ли Тара Рийд мазнини по тялото си, за да започне с това?

Мег Райън:

Ооо, тъжната сага на лицето на Мег Райън. Тя беше толкова очарователна и симпатична, сигурно точно това е харесал съпругът й  в нея, и след това тя отиде при някого и си постави една от първите в света колагенови инжекции в устните и назолабиалните бръчки и така тя въведе в употреба термина "патешки устни".

Брус Дженър:

Брус е Олимпийски шампион от Монреал’76, втори баща на сестрите Кардашиан и страхотен човек със странно лице. В действителност той „преживя” няколко допълнителни Фейслифтинг интервенции за коригиране на първоначалната си лоша операция за опъване на лицето.

Лара Флин Бойл:

Помните ли това нежно и красиво лице от култовата сага на Дейвид Линч „Туйн Пийкс: Огън следвай ме”? Тя реши да уголеми устни с инжекции и просто изглеждаше със пухкава устичка. Тогава лицето й започна да се свлича, както се случва често със старите инжекционни филъри, сега ъгълчетата на устата й висят надолу. Защо си сърдита и нацупена, момиче?

Линдзи Лоън:

В много зрялата възраст - 25, Линдзи Лоън реши да започне да се попълва, тоест да си инжектира филъри в лицето. Понеже нямаше линии и бръчки, за да запълни то просто се поду и стана пухкаво! За нейното лице дори си има израз "лице като възглавница." С радост обявявам, че вече кожата й успя да се върне към нормалното си състояние.

 

Дженифър Грей:

По принцип Дженифър Грей не изглежда зле, но тя си направи операция на носа и стана друг човек. Това е невероятно как можете да промените едно нещо, и да изглеждате като съвсем различен човек.