Деми Мур признава за пластичните си операции

Варна Лайф

13-04-2010, 12:46

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Най-накрая Деми си казва нещата направо в майския брой на британското списание Elle - "Правила съм си няколко корекции, но не и по лицето".

Когато говорим за Деми Мур, една тема винаги е в центъра на разговора: как е възможно майката на три деца да изглежда толкова добре на 47 години? Ако се доверим на жълтите медии, това се дължи на хилядите долари, които актрисата е вложила в пластична хирургия, или на това, че снимките в медиите са обработени до безкрайност. 
 

"В интерес на истината ми се иска хората да бяха малко по-малко любопитни за начина, по който изглеждам - дали е зле, или добре", казва Деми, която е по корсет и дамско бельо на корицата.

"Това ме наранява. И знаете ли какво? Може би някой ден ще легна под ножа. Просто ме дразни, че хората постоянно говорят колко много пари съм дала за пластична хирургия", допъва тя, но малко по-нататък в интервюто признава за някои подобрения по тялото си, но не и по лицето.
 
Хората обичат да обсъждат кои знаменитости са си правили операции за подобряване на външния вид. Вероятната причина е, че ни е трудно да повярваме, че те могат да изглеждат невероятно, без помощта на талантливи стилисти, гримьори и пастични хирурзи. Може би малко завиждаме, че ние не можем да бъдем, като тях. Все пак, ако си в Холивуд, да изглеждаш добре не е препоръчитено, а е задължително изискване за успешна кариера.
 
Изглежда популярността на Деми не й носи само положителни емоции. "Имах невероятна мания по тялото си", казва тя пред Elle. "Външният вид стана причина за личната ми самооценка. Опитах се да се преборя с това чувтво и успях. Много пъти променях външния си вид, но никога за дълго и в крайна сметка това не ми донесе постоянно щастие". Мур продължава, казвайки, че концентрацията върху тялото и теглото ти е загуба на време и най-после изглежда така, както винаги е искала, едва след като е спряла да мисли толкова много за това.
 
Снимка: Деми на корицата на майския брой британското списание на Elle. Актрисата оспорва обвиненията, че снимката й е обработена с Photoshop.