Следовател по делото за КТБ: Масово се унищожават документи, основно за Пеевски и Бареков!

Политика

19-07-2014, 14:14

Автор:

Соня Колтуклиева, bulgaria-news.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Няма конфликт между мен и Костов заради КТБ

Има опит да се заметат следите на много действия около КТБ

Соня Колтуклиева: Бойко, поискай избори и тръгни на избори - не се помайвай

Соня Колтуклиева: Бареков е долнопробен анаБолен патологичен лъжец!

Соня Колтуклиева подаде сигнал до ДАНС за телевизионно изявление на Николай Бареков срещу българска банка

Соня Колтуклиева: Службогонецът Иван Искров увисна като прани гащи на селски простор

Войната за тайните на КТБ се ожесточава

Дайнов: Защо ДСБ държи пари в КТБ

Парите на КТБ не са били изнесени, а внесени!

ГЕРБ няма да участва в правенето на специален закон за КТБ

КТБ – епопея на незабравимите

Радан Кънев се извини за сметката на ДСБ в КТБ

Беновска: Всичко ще се замете, Василев ще излезе невинен

Затова двамата са толкова ербап и призовават Цветан Василев да се върне в България, за да бъде арестуван

Отсега да е ясно - няма да се поддам на натиск и няма да издам източниците си. Вече се опита да го стори някакъв си Николай Попов,заместник-председател на Комисията за финансов надзор, заплашвайки ме с глоба от 20 000 лева, ако не му издам своя източник на информация. Оплаках се от него на председателя на Комисията Стоян Мавродиев, обмислям да съдя за тормоз същият този Николай Попов, който - странно защо?! - мълчи за собствеността на "Булгартабак"...

Следовател по разследването на/срещу КТБ е доверил на мой приятел-прокурор: Все повече имам чувството, че работя за престъпници. Масово се унищожават документи в КТБ, основно за Делян Пеевски и Николай Бареков!
Беше ясно, че ще стане точно така. Толкова са прозрачни! Николай Бареков, маша на триумвирата Доган-Пеевски-Цацаров, от самото начало на войната срещу КТБ зовеше за одържавяването й, защото Държавата - това са Те. Следовател Пеевски командва поголовно и Главна прокуратура, и Следствието, и ДАНС. Не знам с какво толкова държи за топките Сотир Цацаров, Борислав Сарафов, Христо Динев, Пепи Еврото и Владимир Писанчев, но т.н. Правораздавателна система работи срещу правото и срещу правата на гражданите. Те, заедно с Пламен Орешарски, Даниела Бобева, Иван Искров и оная мижитурка, дето се води финансов министър, не просто разбиха една банка - те повалиха на колене 2/3 от българската индустрия, доведоха до фалит малки фирми, хвърлиха в отчаяние стотици хиляди хора... Това не е голословно и патетично, това е истината.


Грях им на душата на всички тези, които доведоха от Пловдив съдя Цацаров и го направиха главен прокурор на Република България, дарявайки го с неограничена власт. Грях им на душата и на безименните прокурори, които инфантилно гледат сеира или гневно наблюдават гаврата със Закона, но оставайки безмълвни.

Кой ще ни каже истината за четвъртата по големина българска банка и нейният абсолютно безотговорен разстрел? Ще проговори ли най-сетне Цветан Василев публично за издевателствата над него и банката, за собствените си прегрешения към политическото ГМО "България без цензура", за генезиса на отношенията си с Делян Пеевски?!
Ще си кажат ли и собствениците на Първа инвестиционна банка дали са приели при тях кредитите на Делян Пеевски и "Булгартабак" малко преди смъртоносната атака срещу Корпоративна търговска банка?! Това е зле опазена тайна в банкерските среди, впрочем.
Ще си каже ли червеният олигарх Христо Ковачки срещу какви "правосъдни" услуги е предоставил под разпореждане на следовател Пеевски 27-те си процента от Общинска банка?
Ще си признае ли издателят Иво Прокопиев защо изведнъж застана на страната на ожесточения си враг Делян Пеевски, унижавайки публично благодетеля си Иван Костов, благодарение на чийто приближен кръг "Агнешки главички" той навремето стана милионер?
Ще пророни ли поне една дума Асоциацията на банките и нейният речовит председател Левон Хампарцумян защо останаха напълно безучастни пред мъчителното убийство на една банка, чийто собственик почитаха, когато беше "банкер на годината" и "най-влиятелният българин"?!

Аз лично искам да бъде съдена тази алчна банда за съсипване на имиджа на моята Родина пред света!
Защото за България отново се говори с презрение - What the Hell is Going on in Bulgaria?!
Защото отново сме сложени в списъка на ненадеждните и безнадеждните.

... Нещо извън темата и не съвсем. Покрай ужасно трагичната катастрофа със сваления Малайзийски самолет, телевизиите показват мизерни картини от Украйна. От същата тази Украйна, чийто олигарси водят класациите на милиардерите, живеещи в Лондон.

 

Източник: bulgaria-news.bg