Соня Колтуклиева: Бареков е долнопробен анаБолен патологичен лъжец!

Само в неговите мечти и в мечтите на господаря му Пеевски може Соня Колтуклиева да им бъде пиар

В отговор на обвиненията на Николай Бареков, журналистката Соня Колтуклиева отправи призив в социалната мрежа Фейсбук за публикуване на отговор относно несъстоятелните обвинения, насочени към нея.

Ето какво написа журналистката в профила си:

СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: БАРЕКОВ Е ДОЛНОПРОБЕН АНАБОЛЕН ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ!
Днес в "Галерия", услужливо препечатан в сайта BLITZ, Николай Бареков си съчинява, че съм му предлагала услугите си като пиар специалист.
Николай Бареков е долнопробен анаБолен патологичен лъжец. Само в неговите мечти и в мечтите на господаря му Пеевски може Соня Колтуклиева да им бъде пиар. Не са дорасли - тези двамата никога няма да бъдат в моята лига. Никога!
Защо да искам преди 2,5 години "разрешение" от Николай Бареков да се обадя на Цветан Василев, след като аз познавам банкера от 3,5 години?! И защо да се уговарям с помияра Бареков, като мога да си говоря директно с господарите му?!
Щом твърди, че съм се обръщала към него за "връзка" с Пеевски и Василев, значи признава, че е бил свързан с тях. Нали така?! Защо не съм го помолила да се "застъпи" за мен пред Бербатов, например, или пред когото и да било другиго.
И хайде да не преписва Доган, де. Тази хватка се изтърка. Когато Валерия Велева посъветва в "Труд" Ахмед Доган да си подаде оставката като лидер на ДПС, той написа открито писмо до медиите, че тя е искала да му става пиар. Няма ли да измислят нещо ново в лабораторията за компромати на нереализирания шеф на ДАНС следовател Пеевски, ами плагиатстват от "духовния му баща"?!
.... Да, била съм един-единствен път в кабинетчето на Бареков в ТВ7 в кв."Левски", защото той ме помоли да се отбия при него след мое участие в телевизията, за да ми иска съвет как да организира предизборния дебат на кандидат-президентите Калфин и Плевнелиев, даже ме покани да съм специален гост и коментатор.
Ей сега ще подам жалба за обида срещу Николай Бареков, ще пиша до Европарламента за лъжите му,ще звъня до откат на главния редактор на Пеевския Blitz, докато чуят моята позиция по лъжите на Бареков.
П.П.: Никола Костадинов от БЛИЦ, не ставай помияр и ти като съгражданина си.