Дневен хороскоп - петък, 21 юли 2017

 

Овен

Един мистичен ден, който може да бъде изпълнен, ако поискате с много чувственост и любов. Постарайте се да се справите с всичките си отговорности и задължения за деня. Колкото повече конкретна работа свършите, толкова по-добро настроение ви очаква.

     
 

Телец

Жизненият ви потенциал постепенно започва да нараства. Денят предразполага към материализация на позитивните мисли и нагласи. Вашата предвидливост и смелост в решенията ще увеличат шансовете ви за успех.

     
 

Близнаци

Ден особено подходящ за интелектуално общуване. Старайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл, да търсите рационалното зърно в него и да намирате компромисът в ситуацията.

     
 

Рак

Добре е да се заемете с пренареждане в къщи. Домашната работа може и да не достави на всички удоволствие, но ще внесе успокоение в душата ви. А резултатите ще ви направят напълно доволни.

     
 

Лъв

Не зацикляйте върху проблемите и се постарайте да намерите конструктивно проявление на натрупаната енергия. Заемете се, ако трябва с някакви по-активни действия. Или идете на фитнес.

     
 

Дева

Ако имате приятели, с които скоро не сте се виждали, поканете ги сега на гости или на среща. Вашата неувереност може да стане причина за малки недоразумения. Погрешно ще бъдат изтълкувани думите и действията ви от по-странични хора.

     
 

Везни

Днешният ден може да се окаже ден на парадоксите и откровенията. Ще се чувствате на гребена на вълната на преливащата енергия. Съпровождащите ви чувства ще са ентусиазъм и удоволствие.

     
 

Скорпион

В днешния ден се изостря потребността ви за любов и близост, особено във физическо проявление. Може да проявите най-неочакваната си страна и да завладеете вниманието на околните.

     
 

Стрелец

Старайте се да не губите излишно време. Сега можете да свършите доста полезна работа, както и да имате успех във всякакви начинания. В личните отношения заинтригувайте, завоювайте, дарявайте любов!

     
 

Козирог

Напълно е възможно днес да реализирате идеите и плановете си. Ще има хора, които са готови да ви помогнат както могат. Стига да се обърнете към точните хора. Лесно ще преодолявате изпитанията.

     
 

Водолей

Благоприятна дейност днес е тази, свързана с благоустройство на бита, ремонти, размествания. Не се впускайте във важни или рисковани мероприятия. Още малко ще трябва да  изчакате за това.

     
 

Риби

Може да възникне конфликт, поводът, за който ще е несъществен. Необходимо е да знаете границата, която не трябва да прекрачвате. Проявете вашата загриженост и помогнете на нуждаещ се приятел или близък.