Седмичен хороскоп за 17 - 23 юли 2017 - bulgaria.utre.bg

Седмичен хороскоп за 17 - 23 юли 2017

16 юли 2017, 18:28 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre/ архив

 

Овен

Каквото правите, го правете добре!
Вие се готвите да осъществите сериозни планове. Не всичко се развива според плана ви за действие, но вие сте бойци и ще се справите без проблем, макар и с повече трудности. Всички празни разговори и срещи за вас са излишна загуба на време. Ще ви се наложи да се справяте с множество дребни задачи, които ще отнемат много от времето ви. Това може да ви забави в преследването на по-дългосрочните и важни за вас цели. Не допускайте да подцените обаче тези по-маловажни проблеми, които ще се изпречат пред вас. Добре е да имате поглед устремен в бъдещето, но не пренебрегвайте и нуждите в настоящето.
Благоприятни дни- 19, 20, 23
Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Телец

Всеки камъкът си тежи на мястото си.
Ще се чувствате съвсем на мястото си. Макар, че увереността ви в собствените способности и достижения, нарастващите амбиции и честолюбие ви заставят да се обърнете с оригинални предложения към ръководството, сега не е най-доброто време за обсъждане на нови длъжности и повишение на заплатите. Само спокойните и конструктивни действия и съвместната изгода ще доведат до успеха, който желаете. Отпуснете се в приятелска среда. Избягвайте крупните покупки.
Благоприятни дни- 21, 22
Неблагоприятни дни- 17, 18, 23

 

     
 

Близнаци

Всички сме замесени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени.
Вие поставяте собствените си интереси на първо място и после идва всичко останало, а това не се харесва на околните. На вас пък хич не ви и пука от цялата тази работа. Чувствате се силни във всяко едно отношение и разчитате единствено на себе си. Необходима ви е все пак малка почивка, за да се концентрирате върху основния си проблем. Трудно ще овладявате емоциите си и настроението си, затова горко им на потърпевшите!
Благоприятни дни- 23
Неблагоприятни дни- 19, 20

     
 

Рак

Емоционалният ви фон е на подем.
Седмица на активност, положително настроение и позитивна настройка. Време да създавате, да поправяте и помагате на другите. Всички дела ще бъдат удачни за вас, а творческите прояви ще бъдат белязани с успех. Лесно ще намирате общ език с тези, които са ви интересни. Всяко ваше действие е добре премерено и няма нищо напразно. Нито за миг не забравяйте за професионалните си отговорности. Навременната информация е много важна за вашата работа. Ще се сближите с някого.
Благоприятни дни- 17, 18
Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Лъв

Уповавайте се на Божественото в себе си, то ще ви помогне.
В някои моменти неблагоприятните аспекти ще ви правят да бъдете по-подозрителни и деспотични от обикновено по отношение на околните. Към партньорите си трябва да проявите обаче максимална обективност. Успехът можете да преследвате само с гъвкавост и здрав разум. Откритата упоритост може да изпорти нещата. За да преодолеете периода на изпитание, от вас се изисква сдържаност и мъжество, мъдрост и предпазливост, и чак тогава приказката ще има щастлив край.
Благоприятни дни- 19, 20
Неблагоприятни дни- 17, 18, 23

     
 

Дева

„Важното е да бъдеш, а не как изглеждаш!”
Вие сте в лек застой в момента. Не ви достига желание за собствени инициативи. Повече от вас са склонни към импулсивни и недостатъчно добре обмислени действия. Лесно се създават конфликти около вас. Мнозина имат чувството, че не им върви в делата. Бъдете внимателни към битови травми, избягвайте неразумните спорове и също трябва да се окаже специално внимание на децата. Има неща, чийто смисъл трябва да прозрете в дълбочина.
Благоприятни дни- 17, 18, 21, 22
Неблагоприятни дни- 19, 20

 

     
 

Везни

Който бърза става за посмешище.
Ще бъдете увлечени от вихъра на събитията. Способни сте точно сега да направите много неща, затова не бездействайте! Но и не бързайте прекомерно. Не очаквайте чудесата да станат веднага. В много отношения можете да положите основата на бъдещия успех. Ще имате и трудни моменти, изясняване на отношенията, може би трудни преговори. Но вашият ангел хранител бди над вас и няма да ви изостави точно сега. Имате големи вътрешни сили и резерви.
Благоприятни дни- 19, 20, 23
Неблагоприятни дни- 21, 22

 

     
 

Скорпион

Докато човек не си създаде едно положително верую в себе си, не може да бъде щастлив.
Отсъствието на стабилност при вас може да доведе до неочакван изблик на чувства. Старателно се мъчите да скриете нещо - тайна информация, пороци или привички. Ако успеете да се избавите от тях и ще придобиете вътрешна сигурност и опора. Държите се настрана от някои хора и с това ги настройвате срещу себе си. И в личният ви живот прозира вашата неувереност. Дамите може да стигнат до проливане на сълзи, а мъжете да прекалят с употребата на алкохола.
Благоприятни дни- 21, 22
Неблагоприятни дни- 17, 18, 23

 

     
 

Стрелец

„На дерзаещите и съдбата им помага.”
Разширяват се перспективите пред вас за нови планове, бизнес, пътуване, брак и др. Ще можете да довършите много от започнатите си дела. Тези, които са вложили труд и сили в проекти, сега ще получат доходи от това или поне резултатите. От тук нататък пак трябва да създавате стратегическа линия на действие. На работното място е благоприятна атмосферата, но семейният климат е малко променлив. Не участвайте в съмнителни проекти или спекулации. Донякъде животът ви ще зависи от външните обстоятелства и от хората, които ви заобикалят.
Благоприятни дни- 23
Неблагоприятни дни- 19, 20

 

     
 

Козирог

Не се бутайте там, където не трябва.
Протеста срещу съществуващи социални отношения и някои несправедливости може да доведе до конфликти на работното място. Сега не е време с пяна на уста да доказвате своята правота. Не допускайте да ви въвлекат в сплетни и интриги. Съвместното провеждане на времето с любимите хора ще ви успокои и настрои на миролюбива вълна. Не скривайте своята чувственост и страст към партньора. Вашето възприятие към света е отворено за нови любовни преживявания.
Благоприятни дни- 17, 18
Неблагоприятни дни- 21, 22

 

     
 

Водолей

Не бъдете алчни за благини.
Седмичните събития ще ви върнат в руслото на увереността и стабилността. Вашето внимание конкретно ще бъде съсредоточено върху финансовата страна на нещата и ще имате възможност да укрепите позициите си в тази насока. Бъдете предпазливи, защото ще усещате фалшивите нотки от страна на другите. Действията ви ще бъдат съобразени с принципите ви и съответно собствената ви изгода, но ще получавате толкова, колкото ви е необходимо, а не колкото ви се иска.
Благоприятни дни- 19, 20
Неблагоприятни дни- 17, 18, 23

     
 

Риби

Ключът към постижението е да мислиш как, а не ако.
Ще преобладава положителната ви настройка към живота. Някои моменти могат да променят много неща за вас, но в това няма нищо лошо. Ще бъдете погълнати от душевни пориви и емоции. На работното място атмосферата е сравнително спокойна, но пък семейната обстановка изисква сериозни разговори и специално внимание. Въпреки това проблемите там лесно ще се решават. Вашата предвидливост ще ви помогне да избегнете навреме някои неприятности. Търсачите на романтични отношения ще срещнат трудности.
Благоприятни дни- 17, 18, 21, 22
Неблагоприятни дни- 19, 20Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп