Дневен хороскоп - четвъртък, 20 юли 2017

 

Овен

Настроението ви днес ще бъде нестабилно и променливо. Всяка дреболия може да ви изкара от равновесие и вашата раздразнителност може да повлияе върху отношенията ви с близките ви хора.

     
 

Телец

Добре ще е да прекарате този ден в уединение, а ако не е възможно, то запазете неутралитет в общуването с другите. За да разредите вътрешното си напрежение, намерете нещо ново и интересно, с което да се занимавате.

     
 

Близнаци

Вие също не сте настроени много миролюбиво през днешния ден и си търсите на кого да си излеете яда. Настроението ви е променливо. Много сте капризни и изпитвате едно вътрешно недоволство.

     
 

Рак

Преизпълнени сте с благи намерения, но ще сте склонни към капризи и вашето настроение едва ли ще може да се нарече миролюбиво. Вашите близки няма да се чувстват много комфортно близо до вас.

     
 

Лъв

Днес ще се чувствате раздвоени. От една страна ще искате да разпускате, от друга ще ви зове дългът. Непредвидени събития може да предизвикат конфликти. Внимавайте повече за себе и за своето здраве.

     
 

Дева

Днес сте пълни с енергия, но да намерите достойно приложение на тази енергия е трудна работа. На хората около вас ще им се стори доста напрегнат деня, когато се намират близо около вас.

     
 

Везни

Сложете в ред първо чувствата и мислите си преди да продължите напред. Бъдете внимателни при работа с документи. Постарайте се да разберете всичко, което ви се случва и да го осъзнаете.

     
 

Скорпион

Избягвайте среща с хора, които са ви обидили в близко време. Днес е възможно продължение на започналия по-рано конфликт. Съвсем не са изключени разногласия и с партньорите ви.

     
 

Стрелец

Ако сте решили да се впуснете в приключения през днешния ден, то внимавайте, защото те могат да завършат по не най-добрият начин. Денят подхожда за по-спокойни занимания и размисъл.

     
 

Козирог

Изтеглили сте добри карти за деня, въпреки това не разчитайте само на добрия си късмет, но и на себе си. Сериозно се замислете дали сте с правилните хора. Под натиск не вземайте никакви решения!

     
 

Водолей

В началото деня ще се отличи с нестабилност и непредсказуемост. Не полагайте начало на нови отношения и избягвайте рисковите експерименти. Блестящите идеи ще ви споходят неочаквано, както и хората, които могат да ви помогнат за тях.

     
 

Риби

Не давайте повод за ревност на партньора си през днешния ден. Вашият стремеж към по-свободни отношения и флиртуване може да доведе до разрив във връзката ви. Не искате това да се случи нали?

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Живейте за мига!
Да живеете за мига не означава да захвърлите всички свои отговорности и грижи и да се втурнете презглава в търсене на удоволствия, нито да седите с кръстосани крака и да дишате дълбоко, макар в това да няма нищо лошо. Хубаво е обаче от време на време да отделяте по няколко минути просто да оцените радостта от живота, да се опитате да го изживеете пълноценно, тук и сега. Оценявайте всичко, което имате в момента. В това се крие тайната, това е истинското.