Гаф след гаф в „Под Прикритие” (ВИДЕО)

Емануела се оказа с резервни бикини

В излъчения вчера епизод на „култовото” криминале на БНТ „Под Прикритие” зрителите забелязаха смешен пропуск в кадрите на провокативна сцена с участието на фолк певицата Емануела.

Скандалната сцена, за която Bulgariautre.bg ви разказа първо показва как Куката посещава своя стара любовница, която е превърнал в наркоманка навремето. Освен, че се друсат заедно, Куката прави жалък опит за сношение и в желанието си да бъде страстен и брутален той разкъсва бикините на партньорката си в чиято роля се превъплъщава Емануела.

След като я оставя без бельо само с един замах той я подпира на стената. В следващите кадри показващи развитието на "горещата" сцена обаче се вижда, че любовницата отново е с гащички под халатчето си, явно си е сложила резервни.

След като очевидно няма половата мощ да я обладае Куката става груб и брутален и дори смърка бял прашец от челото на певицата.

С това обаче доказателствата за окастрения бюджет и липсата на идеи и креативност в сериалчето не спират. Десет минути по-късно още в същата серия, режисьорът отново използва вход на сграда и стълбище макар и друго за среща-разговор както се случи по-рано между  Емануела и Куката, но този път между други персонажи на историята.

Ето ги и самите сцени: