Емануела: Нямам нищо общо с Куката, влюбена съм в друг

Певицата проговаря за отношенията си с Мариан Вълев

През изминалата седмица десетки медии свързаха имената на певицата и актьора благодарение на тяхна обща снимка публикувана в профила на Емануела

Специално за Bulgariautre.bg фолк звездата на АРА Мюзик разясни отношенията си с нашумелия актьор от сериала „Под Прикритие”.

„Няма нищо повече от професионални отношения между мен и Мариан. Така се случи, че просто бяхме заедно в заведение и се забавлявахме, не ми е гадже и не съм влюбена в него.”

С тези думи изпълнителката на „Тръпката” отряза всички напъни на журналистите да я „чифтосат” с Куката. В типичния си откровен стил тя продължи:

„Сърцето ми е изцяло отдадено на друг мъж, без който не мога да живея и да дишам, влюбена съм, но не в Мариан Вълев! Съжалявам ако съм разочаровала феновете му.”

Така певицата потвърди, че има нов мъж до себе си след като съвсем скоро се разведе със първият си съпруг Никола Стоянов.

Въпреки нашите настоятелни въпроси свързани със загадъчния нов любим, Емануела отказа да даде подробности за самоличността на обекта на своята любов.

Между тези скандали съвсел скоро ще излезе и новото видео към песента "Не безпокойте", певицата обещава филмчето да е много различно и провокативно. Тя изненада 20 свои почитатели като ги включи в масовката към клипа.