Шок! Отстрелват Иво Андонов от "Под прикритие"

Захари Бахаров се радвал на далеч по-сериозни приходи от други места

Звездата от „Под прикритие“ Захари Бахаров е сред най-вероятните персонажи, с които зрителите ще се разделят. Мълви се, че актьорът обмисля да напусне поредицата и героят му Иво Андонов ще бъде убит.

За разлика от Ивайло Захариев, който може да напусне сериала с решение на продуцентите, Бахаров сам иска да си тръгне. Нелогичният сценарии и западащото ниво на сериала, сериозно дразнели актьора.

Бахаров имал страхотен усет кога един проект е успешен и кога върви към провал. Зачестилите гафове на снимачната площадка, нелогичния сценарий и нелепите диалози сериозно го притеснявали, твърдят в киносредите.

„Бахара се тревожи, че ако сериалът продължава да бъде оплюван заради гафовете си и многото нелепи диалози, той самият ще изгуби част от реномето си”, разкриха приятели на актьора. Освен това той си давал сметка, че образът на Иво Андонов започва да се изчерпва.

В момента Захари вади достатъчно пари от многобройните ангажименти, които има и като телевизионен водещ, както и в театъра и вече няма особено много нужда от „Под прикритие”. Освен това артистът се притеснявал, че ще започнат да му дават роли само на мафиоти и убийци, от които му е писнало съвсем.

„Захари иска нещо по-разнообразно, някой филм, който да носи и някаква друга идея, освен престрелки и груб секс”, коментират приятели на актьора.

На този етап обаче звездата остава сериала и продължава да снима. Преди ден той дори бе засечен от папараци по време на снимки в центъра на София, а заради ранния час на снимките обърна две кафета, за да влезе в час. За момента той не роптае открито, защото продуцентите на сериала вмъкнаха във филма и неговият брат Явор, който играе доста нескопосано турски мафиот.