Куката иска Емануела гола в „Под прикритие”

Мариан Вълев потърсил певицата на личният й телефон

Продуцентите на криминалната сага „Под Прикритие” са потърсили фолк певицата Емануела през изминалата седмица, научи репортер на Bulgariautre.bg.

Самият Мариан Вълев звъннал на личният телефон на синеоката фолк дива с оферта за участие в ТВ филма. Куката настоявал за спешна среща, защото включването на певицата в сериала трябвало да стане съвсем скоро.

Запознати обясниха, че от „Под прикритие” са поискали звездата на АРА МЮЗИК да се снима почти гола, което на нея не се е харесало. Известен факт, е че певицата не се е снимала в мъжки хардкор списания както повечето си колежки и е против голите фото сесии  въпреки предизвикателното си излъчване и свободолюбивия си нрав.

В излъчен наскоро епизод на криминалето, участие в сериала взе и рапъра 100 Кила, който представи и своя нова песен песен.

Очевидно продуцентите наблягат на известните имена от шоубизнеса за да задържат вниманието към филма. Другите трикове в полза на каузата им са зрелищни каскади и развратни еротични сцени с голи и съвокупляващи се хора, всичко това обилно напудрено с кокаин.

Това обаче не стигна на екипа и те дори добавиха млади и апетитни травестити в някои от сцените, както вече ви разказахме.