Къртицата вече е ясна, вижте кой ще спечели парите

За съжаление зрителите познаха кой е къртицата и тя няма да вземе парите

Кирил Ефремов се оказа къртицата в едноименното шоу.  Любомир Жечев, бе убеден до края, че именно актьорът без актьорско образование е саботьора.

Любо и Марина останаха на финала, след като близкият от обкръжението на Николета Лозанова пловдивчанин Тодор Бакалов отпадна на последния елиминационен тест. На зрителите се падна тежката задача да изберат победителя в шоуто. Те гласуваха с смс-и кой да бъде победителя в шоуто Марина или Любомир.

Преди това стана ясно, че зрителите не са познали с повече от 50%, че именно Кирил Ефремов е къртицата, но той не спечели натрупаната сума от над сто и десет хиляди лева, сумата ще отиде в някой от гласувалите зрители на шоуто.

Главният редактор на шоуто Ники Николов обясни подробно и жокерите, които трябваше да насочат участниците и зрителите към къртицата а те са били седем. Фитнес тренажора се появи в базата защото Киро среща жена си за първи път във фитнеса, кокошките заради любимите яйца  на Кирчо, хамелеона заради далтонизма и актьорството, уйски с фъстъци за почерпка на именния ден на жена му, джагата пък звучала като Джаро, партньора на Киро в сериала „Под прикритие”. Държавният вестник озадачи всички, а той бил за да подскаже, че Ефремов има връзка с властта, а именно със служебния министър на културата също негов партньор в „Под прикритие”.

Парите натрупани от къртицата ще отидат при зрител на предаването. В сутрешния блок на ТВ7 в сряда ще бъдат изтеглени трима, те ще се изправят на тест в неделя със същите въпроси, които тестваха и участниците през последните три месеца.