Вижте кой стигна до финала на „Къртицата”

4 дни преди края финалистите вече са ясни

Шест са финалистите на играта „Къртицата” по ТВ7. След като стартираха с 19 участника половината от които с интернационална известност, а останалите обикновени хора наречени „гражданска квота” и още редица специални гости в понеделник най-мащабното риалити шоу правено в страната завършва.

През базата на „Къртицата” минаха Денис Родман, Азис, Николета, Емануела, Деян Донков, Жени Калканджиева, Радина Кърджилова, Рут Колева, 100 кила, Десислава, Константин и не дотам известните Велислава, Мишо, Марияна, Тони, Миглена, Кристина и ромите Валя и Моро.   

Снощи станаха ясни и последните шест участници, които ще се състезават за наградата от 250 хиляди лева.

За всеобщо съжаление къртицата остана не разкрита от заселниците на базата и така те изгубиха възможността да заграбят плячката й.

Остава надеждата на зрителите, които в понеделник, ще имат възможност да гласуват и да се опитат да познаят кой е къртицата и да вземат половината от спечелените му пари.

По време на епичния финал  в понеделник, който ще започне в нетипичния час 17,30 след обед и ще продължи незнайно колко, ще стане ясно кой е победителя от групата, който ще отнесе парите натрупаните до момента пари и кой е къртицата. Саботьора в базата също ще си тръгне като победител ако зрителите, не гласуват масово за него и така не успеят да го разобличат.

Финалистите в първия сезон на „Къртицата” в България са: Деян Неделчев, Кирил Ефремов, Божидар Искренов – Гибона  от квотата на звездите и Любомир Жечев, Тодор Бакалов от гражданската квота. Единствената жена финалист в шоуто е любимата на Моро Марина Певтичева от Бургас.