Къртицата Велислава: Бясна съм, че излязох от шоуто

"Любо и Рут са като разгонени тийнейджъри, натискат се брутално по цял ден"

Разговаряме с Вили малко след като стана ясно, че вече не е част от шоуто на ТВ7 „Къртицата”.

 

Здравей Вили, как си?

Ужасно, много ме е яд, че ме изкараха. Направо съм бясна.

У кого мислиш е причината за отпадането ти в шоуто?

Честно да ти кажа всички тези скандали с Любо, твоят любимец е виновен. А и хората от продукцията, те ме насъскваха да му се противопоставя. Те ме убеждаваха да се карам с него, послушах ги и какво стана, те си направиха материала а аз изхвърчах.

Искаш да кажеш, че екипа те е манипулирал?

Ами, че да. Предполагам и не само мен, правели са го и със другите, насочват ги как да се държат, какво да правят с кого да говорят. Насъскват ни един срещу друг, вкарват интриги по между ни.

Да разбирам ли, че се чувстваш употребена и захвърлена?

 Да, нещо такова чувствам, много съм разочарована. Стараех се във всички битки и изпитания, давах всичко от себе си, мъчех се да правя предаването интересно. Докато бях в играта всички от екипа бяха много мили и загрижени, в момента в който отпаднах вече не ги интересувам. Сега само държат да си изпълня задължителните участия в предавания и лайфове на телевизията.

Тежко преживяваше нападките по твой адрес от хората в базата, кой те разстройваше най-много?

Разбира се, че Любомир ме тормозеше най-много, а той е такъв мизерник, отвратителен е. Не си пере дрехите, не се мие, не се къпе. Много е зле това момче. И се джафка само с жените, веднъж не се сдърпа с някой от мъжете, страхливец. Когато приятеля ми му се скара в лайфа Любчо много се изнерви, почна да тропа нервно, а ръката му трепереше. Целия пребледня.

Много гадно се чувствах и от подигравките и подмятанията на Тошко. И той се държеше много подло с мен. Виждат, че се впрягам и напук ме дразнеха, постоянни психо атаки. Няколко пъти молех за среща със психолог, но само веднъж говорих с такъв.

Да се върнем на Любомир и връзката им с Рут. Каква е истината?

Той си търсеше някаква такава любовна история още от началото. Пробва се с Марина, но тя го отряза и той после се прехвърли на Рут. Мисля, че са им казали от продукцията, че това е начина да се задържат в играта.

Връзката им истинска ли е? Обичат ли се?

Двамата са като разгонени тийнейджъри, май всичко е секс. Натискат се много брутално. Веднъж ги видях, опипваха се много страстно, там долу сещаш се. И извършваха точно такива движения все едно се....

Правеха секс?

Да, такива движения, задоволяваха се, търкаха се. През дрехите де, не бяха голи. Но си беше доста брутално.

Такива кадри не са излъчвани.

Много неща не са показани, а откакто обявиха Рут за бременна спряха да ги показват как се търкат и целуват с Любо. Имаше много други скандали и с Любо и с Гибона, но не ги показват. Икебаната разказа за тежката си любовна история, и това все още не са го излъчили. Забелязвам, че не показват как Рут пуши като комин.

Рут е бременна, а пуши?

Кой да знае колко е бременна, може и да не е или да е решила да го маха и затова да не й пука. Ама нещо датите и месеците не ми се вързват...

Приятелката ти Марина се отдръпна от теб в края?

Ами да, и на нея й се събра много с тази история с Моро. Тя е много силна, ако бях аз сигурно щях да откача.

Мислиш ли, че е било нагласено?

И аз не знам какво да си мисля, това предаване е истинска лудница. Нищо не зависи от нас, те си правят каквото си искат с нас.

Икебаната също ви изигра номер, не гласува срещу Киро?

Предупреждаваха ме да внимавам с него. Беше ми казано да не му се доверявам и да не му вярвам прекалено.

Кой те предупреждаваше?

Ами хора от екипа. Казаха ми, че и той си има игра. Не знам какво означава това.

Кой е къртицата според теб?

Как кой, Гибона разбира се. На второ място слагам Киро. От както излезе Емануела, Гиби е много спокоен, няма кой да му мъти водата. Тя беше настроила всички да гласуват за него, страшна е.

Кого ще номинират сега в базата според теб?

Хората вътре само се правят, че търсят къртицата, но номинират тези, които и пречат, просто си разчистват пътя  към финала. Ако публиката номинира Марина ще гласуват срещу Тошко, ако не Марина ще е пак с най-много копия.

С приятеля ти се обичате много от кога сте заедно?

Вече шест години, разбираме се, да, обичаме се.

Това, което каза за френската любов истина ли е?

Ох, мани, мани, тогава много се разприказвах. Сега приятелите му го бъзикат за това. Не ми се говори, секса ни е много хубав, само това ще ти кажа.

Разбрах, че вече си безработна, какво ще работиш сега? Имаш ли някакви предложения?

Да, заради предаването изгубих работата си. Сега съм на пазара, търся си работа. Ако някой се интересува да ми се обади.

Добре и за финал, кажи постигна ли целите си с участието в „Къртицата”?

Основната цел да победя, не. Но за себе си доказах, че съм силна. Доказах го и на близките си. Открих неподозирани качества и способности в себе си.

 

Благодаря ти и успех.