Скандал в БСП! Сергей се уплаши от Ламбо

Станишев ядосан от думите на актьора, че има място за коалиция с ГЕРБ

Отношенията между лидера на БСП Сергей Станишев и най-конвертируемото лице на партията – Стефан Данаилов, се претърпели силен завой, научи Sofiautre.bg.

Станишев е побеснял от думите на мистър "На всеки километър", че има място за коалиция между БСП и ГЕРБ. Ламбо изказа това си становище преди три седмици в студиото на Сашо Диков.

"От ГЕРБ твърдят, че искат да помогнат на България, на българите. Ние също имаме такива намерения. И други от останалите партии наблягат на по-висок стандарт, на война с монополите, на по-добра България. Ами да седнат всички с общите платформи и да направят една широка коалиция", призова тогава Данаилов.

На въпроса на Сашо Диков: "А такава между ГЕРБ и БСП възможна ли е?", гениалният актьор отговори с: "Защо не, нали всички сме за България".

Самият Станишев обаче вече няколко пъти натъртва, че няма как БСП и ГЕРБ да работят заедно в бъдещ кабинет. Затова и лидерът на европейските социалисти е обиден от позицията на Стефан Данаилов.

Отношенията между двамата се влошиха още преди конгреса на БСП, когато Ламбо изпрати 12 страници писмо на червения екс премиер, хокайки го за нещата в партията. Заради всичко това Станишев вече бил убеден, че след изборите Данаилов ще играе срещу него в полза на нов кандидат за лидерския пост в БСП.

Звездата на "Фамилията" е второто знаково лице на БСП, което тръгва срещу Станишев на тези избори.

Само преди няколко дни Татяна Дончева сензационно обяви, че никой не може да я накара да гласува за кандидата на БСП в София Мартин Захариев.

"Няма да дам гласа си за БСП, това е обида от страна на Станишев. Да не разчитат на моя глас в подкрепа на издателя на "Плейбой", категорична бе "Голямата Уста".