Уморих се да ме плашат хора, които се страхуват от мен!

Покажете се, излезте с всички нас и заявете своето присъствие на планетата Земя, страхът няма място, защото няма нищо страшно

Уморих се от медии, предавания и журналисти, които са много „загрижени“ за ЛГБТ общността, но ме търсят за интервю само на 2-ри февруари и преди „София Прайд“, и това едва след като стане ясно „становището на църквата“ и се обяви поредното антигей шествие.

Уморих се от „журналисти“, които са заети за да дойдат на пресконференция, но искат специално отношение и лично интервю.

Уморих се от водещи, които държат да присъствам в предаванията им, но си имат собствена позиция и в разрез с всички правила я обявяват гласно в ефира.

Уморих се от политици и държавни служители, чието задължение е да се грижат за нас, а се държат сякаш ние сме им длъжници. Банката ми се държи по-добре с мен от колкото те…

Уморих се от отвързани нацистки псета лаещи и виещи срещу луната в очакване тя да се уплаши от тях.

Уморих се от лицемерни духовници мастурбиращи под черните си раса гледайки любещи се момчета в интернет, точно след като са написали поредната си боза срещу „София Прайд“.

Уморих се да ме плашат хора, които се страхуват от мен.

Уморих се да обяснявам защо „София Прайд“ не е парад, защо трябва да го има, какво е посланието ни, защо сме на улицата, а не на полето.

Уморих се убийци, наркомани и насилници спокойно да се разхождат по улиците, да продават дрога пред гимназиите и да правят сестрите ни проститутки в Холандия.

Аз се уморих, вие как не се уморихте???

И въпреки това, ще продължа, защото си заслужава, защото мога, защото знам как, защото искам да ви покажа, че това е единственият път напред.

Ако си уморен, ела и го кажи.

„София Прайд“ е за всички, не само за хомосексуалните хора, а за всеки един от нас, който среща неправдата в нашия свят и не може да се примири с нея.

Онези, които крещят против „София Прайд“ и си организират агресивни контрашествия просто искат да плашат, вие не им пречите, на тях не им пука за вас, те просто искат да ви е страх, да си стоите пред компютрите в къщи и да не надигате глава! Техните идеали бяха погребани с Хитлер.

Покажете се, излезте с всички нас и заявете своето присъствие на планетата Земя. Страхът няма място, защото няма нищо страшно.

Истината е, че ТЕ се страхуват от нас!!!

“София Прайд” ще се състои на 18 юни, събота от 17 часа зад паметника на Съветската Армия в София.