А "лошият" днес е известен. Затова - почваме го!

И СЛЕД КАТО СИ ЧЕСТИТИХМЕ ГЕРГЬОВДЕН, ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, КАКТО КАЗВА ХРИСТО БОТЕВ: "ЛОШИЯТ С НОЖА ПО ГЛАВА!

Над 30 руски сепаратисти и терористи са убити, а десетки ранени в резултат на освободителната и прочистваща акция на украинската армия в района на Славянск. Ефективността на действията се затруднява тъй като руските сепаратисти използват цивилни граждани като жив щит. Това написа Александър Йорданов в профила си във Фейсбук.

Пълния текст на неговия статус:
За неопределено време Украина затвори летището в Донецк. За да не могат там да пристигат инструктури от Москва.
Все по-антируски стават настроенията сред кримските татари, които заявяват, че "трудно биха се съгласили с реда, който въвежда Русия в Крим". Според техния лидер Джемилев "равнището на демокрацията в Русия е с "цяло небе" по-ниско от това в Украина." Всъщност татарите, само месец след руската окупация на Крим, вече са наясно с "демокрацията" на агресора.

Немският външен министър е категоричен: "НА РУСИЯ ЩЕ И ИЗЛЕЗЕ СОЛЕНА АГРЕСИЯТА В УКРАИНА!" Защо да не му вярвам? Германец е - прагматичен човек.
Негови са и думите, че "външната политика на Русия все още мисли в геополитическите категории на "зони на влияние". А това неизбежно поражда и ще поражда конфликти и недоразумения със страните, които преди 1989 г. са били в нейната сфера на влияние."

След 1989 г. светът се промени, а мисленето на Кремъл остана динозавърско. И пред очите ни това пещерно, праисторическо, несъвременно, немодерно, неадекватно на нормалния свят мислене, ражда непрестанно конфликти, трагедии. Русия е болна. Допуснала е вируса Путин да порази главата й, не само тялото. Лечението: слава Богу вече има ефективни западни лекарства. Но и организмът, руският народ, трябва да води здравословен живот. Да стои по-далеч от заразените в Кремъл. Да не разчита на лекарства с изтекъл срок на годност. Идва и ДЕНЯТ НА ЕВРОПА - 9 МАЙ! ДЕНЯТ НА ЕВРОПА - ТОВА Е ЛЕКАРСТВОТО НА РУСКАТА БОЛЕСТ ДНЕС!