Дизайнерска вагина – новата мода на мутресите

След силикон в пазвата следва вагина по образец

От край време богатите мъже се глезят обграждайки се с красиви жени.

За да засилят още повече егото си те влагат много средства в любимите до себе си. Скъпи тоалети, луксозни бижута, бляскави коли и т.н. това e само малка част от допълнителната украса.

От началото на новото столетие богаташките съпруги и любовници в България се възползват максимално от всички постижения  на пластичната хирургия тунинговайки телата си със силиконови импланти, ботокс и филъри.

Но, ако си мислите, че няма накъде повече изчакайите малко и вижте какво следва.

След всички известни "екстри" ето я и "еволюцията" в модните тенденции на най-гъзарските  телесни преустройства.

"Инкрустация" на чисто нова "Дизайнерска вагина".

Всеки състоятелен господин може да си избере как да изглеждат интимните части на любимата му. Това е напълно достижимо и вече си е истинска мода сред луксозните държанки в столицата.

Клиника във София предлага услугата, като така наречените „дизайнерски” вагини са подредени в каталог. Записвате се на консултация, отваряте албумчето, посочвате и казвате "Ето така искам да съм отдолу...". Колко лесно, а?!

Първоначално процедурата възниква за да помогне за възстановяване и подмладяване след раждане, но скоро се превръща в истински хит сред гевезелъците на богатите.

Специалистите твърдят, че интервенциите не са болезнени и се правят посредством уникален зелен лазер. След няколко процедури дамата може да се похвали с чисто нова и спретната вагина, която да радва окото на благодетеля й, да му носи наслада, а на нея евентуално нов спортен автомобил.

След като отдавна не е модерно да се черпи за шофьорска книжка или нова кола и е нормално да се поздравяваме с честит силикон, дойде времето и да си кажем наздраве за новата вагина на жената... О времена, о нрави...

Със същият апарат господата можели да увеличат и размера на мъжкото си достойнство, както и да решат много урологични проблеми.

Цените на тези процедури не са по всеки джоб и се равняват на поставянето на силиконов бюст, но при настоятелно търсене може да попаднете и на промоция - консултация+дизайнерска лазерна вагинопластика за 3 000 вместо 6 000 лв. или лазерно вагинално подмладяване за 6 000 вместо за 10 000 лева.

Какво следва? Нов химен?