Баба си сложи силикон, заби младо гадже

Пловдив Лайф

24-04-2013, 17:54

Снимка:

hotarena.net

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

67-годишната бивша манекенка е щастлива с 29-годишния си любим

67 - годишна баба силиконка заби гадже само на 29. Бившата манекенка Джоан Лойд платила повече от 4 000 лири, за да си сложи импланти, пише HotArena.net.

Много скоро инвестицията й се изплатила, след като младият Марк хлътнал до уши в нея. Голямата разлика в годините почти не ги притеснява. Двамата с Джоан дори вече умуват за сватбата.

Преди да почине преди три години съпругът ми Дейвид бе категоричен – искам след кончината ми да си увеличиш бюста и да намериш щастието с млад любовник, разказва Джоан.

 Повече от 15 години тя се грижи за съпруга си, който страда от Алцхаймер. Двамата имат 4 деца, 13 внука и 6 правнука. След смъртта му решила да изпълни обещанието си и платила 4250 лири за операцията.

Всяко пени си струваше. Не бях доволна от състоянието на бюста си и реших, че щом имам възможност трябва да променя нещата, разказва оправната баба. Операцията на гърдите ми ми помогна да се радвам на предишното великолепие на бюста си и да се чувствам много по-уверена в себе си, категорична е тя.

Днес Джоан упорито спортува, за да влезе във форма и е щастлива с новата си любов. Семейството й също я подкрепя и се радват за нея.