Общинар от БСП: Да издигнем млади, стига Румен пикливия, Деница Златева е недоразумение

ГЕРБ: Този човек наричаше младите от ГЕРБ памперси и се държеше подигравателно с тях

Общински съветник от БСП – Стара Загора разсипа бъдещите кандидати на партията си за местните избори догодина с пост във Фейсбук. Според Бойчо Биволарски в листата са нужни млади лица, който досега не „са били в друга партия“.

Вместо централата на БСП в София обаче реакция на коментара на Биволарски дойде от старозагорската структура на ГЕРБ.

„Прочетете внимателно поста на настоящия общински съветник от БСП в Стара Загора Бойчо Биволарски, който беше и кандидат за кмет през 2011 г. Тогава той наричаше младите хора в листата на ГЕРБ - памперси и се държеше поучително и подигравателно с тях!“, припомниха във Фейсбук от ГЕРБ – Стара Загора,

Те изразяват възмущение от сегашния му „комунистически патос“ да се избират млади политици.

„Да се смееш ли, да плачеш ли???  И, г-н Биволарски, извинете ни за въпроса, но кой е „Румен пикльото“, питат от ГЕРБ.

Огън срещу старозагорския социалист откриха и собствените му хора, които под поста обявиха Георги Първанов и Румен Петков за предатели. Намериха се обаче защитници на депутатката Деница Златева.

„А за Деница Златева какво по-точно Ви притеснява - очевидно млад, УМЕН, интелигентен, честен Човек?! Нека да бъдем по - сдържани с оценките, защото така ще демотивираме и дори ще отвратим младите хора? Не са ли ни достатъчни външните ни врагове, за да си създаваме и вътрешни, каквито впрочем Корнелия Нинова има предостатъчно вече!? Защо им доставяте това удоволствие с подобен пост?“, изразява несъгласие с Биволарски друга социалистка.

„Деница е едно недоразумение...тя е виновна за съсипването на Старозагорската организация, заедно с едно мекотело, наречено Бойко Великов...мога да докажа написаното с факти! Аз винаги ще работя срещу това момиче!“, отговаря общинарят.