Дневен хороскоп - петък, 8 декември 2017

 

Овен

Благоприятният ден, който ще премине под знака на достигане до истината, духовно озарение, нравствена чистота. Повишената ефективност, нестандартният подход към решаването на проблемите ще доведат до осезаеми резултати.

     
 

Телец

Увереността и оптимизмът ще ви помогнат да се справите с натрупаните проблеми. Бъдете великодушни, не се съсредоточавайте върху дребните неща и късметът ще ви се усмихне. На този ден сте под особена защита, така че и хората около вас ще бъдат добре.

     
 

Близнаци

Звездите препоръчват предпазливост при общуването. Можете незаслужено да обидите близкия човек с една невнимателна дума. Възможно е да се увеличи тревожността ви, недоволството от работата или постигнатите резултати.

     
 

Рак

Вероятно след среща с близки хора ще получите огромен заряд оптимизъм. Възможно е да получите добро предложение (делово или лично). Обмислете внимателно всичко, за да не пропуснете някоя добра възможност.

     
 

Лъв

Благоприятният ден. Местоположението на звездите обещава добър късмет. Вашият житейски потенциал е на висота. Всяко начинание ще донесе положителни резултати. Мъжете-Лъвове ще могат да реализират своите намерения. Жените-Лъвове нека да съчетават мъдро работа с домашните (или майчини) задължения. 

     
 

Дева

Днес може да възникнат непредвидени финансови разходи. Възможно е събитията от деня да не се развиват, както искате. Звездите препоръчват да бъдете внимателни и предпазливи, да се опитате да избегнете ненужни контакти, спорове, конфликти. Отхвърлете всички съмнения и позволете чувството за увереност да ви завладее.

     
 

Везни

Вероятно ще се появи желание да промените нещо в живота си, но не бързайте - днес не е най-благоприятният ден за драстични промени. Някои от вас ще подновят стари сърдечни привързаности.

     
 

Скорпион

Днес вашата интуиция ще е на висота, а проницателността ви ще позволи да решите много проблеми. Посветете деня на решаване на семейните и финансови въпроси. Ще се справите блестящо и с едните, и с другите.

     
 

Стрелец

Днес жените - Стрелци ще могат да блеснат със своите таланти, да демонстрират способностите си. Бъдете с повишено внимание при общуване: вашият огън може изведнъж да избухне, ако някой си позволи критика по ваш адрес или прояви фамилиарност. На мъжете -Стрелци предстоят усложнения в личния живот.

     
 

Козирог

Денят носи двойствена характеристика. Проявете търпение и добросъвестност. Възможни различни проблеми в сферата на професионалната дейност. Може би събитията от деня няма да се развият така, както сте искали.

     
 

Водолей

Бъдете внимателни и дискретни при изпълнение на вашите дела. Вероятно ще имате усещане за умора, леко неразположение. Повишава се възможността за случаен неуспех, в резултат, на което ще се влоши положението ви. Бъдете внимателни в думите и делата.

     
 

Риби

Може да се окаже напрегнат деня. При много от вас емоциите ще преобладават над разума, което да доведе до конфликт и влошено самочувствие, болезнено ще изживявате случващото се. Само сродна душа може да ви върне душевното равновесие и да ви избави от противоречията.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Символът на този ден - орелът - ни показва как да забравим за дребнавите си капризи, и да се издигнем в полет над тесногръдите норми и убеждения. Вселената необикновено щедро ни дава възможност за познание. Трябва да изживеем този ден с открито сърце и разум. Този ден ще ни позволи отново да се свържем с истинските си корени, да почувстваме радостта и удовлетвореността от това, че можем сами да се справим с всяко препятствие. Трудностите изведнъж се превръщат в предизвикателство, на което ще откликнем с любопитство. Блокажите ще се превърнат в наши съветници и учители, които ще ни помогнат да проявим разум там, където сме склонни да бъдем безразсъдни. Каквото и да предприемем на този ден, то е в нашите ръце и осъществяването му зависи единствено от нашата воля и упоритост.