Дневен хороскоп - четвъртък, 7 декември 2017

Хороскоп

06-12-2017, 18:37

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Пред някои от вас ще да се разкрие строго пазена тайна. Това може да се окаже като запален фитил. Внимавайте много как ще продължите да действате отсега нататък. Известни ограничения все още съществуват.

     
 

Телец

Даже да имате някакви загуби днес, приемете, че това е повелята на съдбата и не се тревожете. Известно време може да чувствате някаква празнота в себе си, но всяко зло за добро, както се казва. Скоро ще получите нещо по-добро.

     
 

Близнаци

Ще се открит добри възможности в подкрепа на интересите ви. Мнозина ще бъдат напълно погълнати от своята работа. Не изтъквайте качествата си, те и така се виждат. Интересът към вас ще се засили.

     
 

Рак

Днес можете да очаквате всичко, но не и спокойствие. Най-вероятно вълненията ще бъдат свързани със семейството и близките. Време е да се решат проблеми, на които отдавна не е обръщано внимание или просто са били игнорирани.

     
 

Лъв

Може да ви се породят някакви съмнения относно искреността към вас на някой човек, но първо се убедете, че не грешите, че това наистина е така и чак тогава давайте предприемайте действията, които сте намислили.  

     
 

Дева

През днешния ден е възможно да  имате успехи в работата, начинанията, отношенията, но не очаквайте светкавични резултати. Имате още да уреждане стари проблеми, които ви пречат да вървите напред. 

     
 

Везни

Днес самочувствието и самоувереността ви са завишени. Ще ви се открият добри възможности за собственото ви израстване. Съзрели сте за дълбоко проникновение и някои промени в живота ви. Новите идеи ви стимулират.

     
 

Скорпион

Ще изпитате романтични чувства към определен човек, но не се увличайте във физическа сексуална връзка, защото това ще бъде грешка особено за обвързаните от вас. Неминуемо ще се стигне до последици в бъдеще време.

     
 

Стрелец

Днес може да изпитате известни ограничения, да имате усещането, че не ви върви, да срещнете трудности за преодоляване. Скоро това ще отмине и ще настъпят по-добри времена. Избягвайте да си внушавате разни неща.

     
 

Козирог

Разумът ви се опитва да контролира чувствата ви. Трябва да се съсредоточите върху работата си и да не се оставяте да ви се развали настроението от многото задължения. Близки хора могат да ви окажат помощ, ако пожелаете.

     
 

Водолей

Днес късметът ще е променлива величина за вас. Ако научите нещо преди да стане достояние на широката общественост, това не означава, че веднага трябва вие да се заемете с оправяне на ситуацията.

     
 

Риби

Добре ще е да не давате повод за клюки и интриги. Ако сте предпазливи и внимателни , ще можете да избегнете днешните неприятности, но ако допуснете грешки, тогава се пригответе да посрещнете последствията. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Енергията на днешният ден  ще е тежка, неблагоприятна. Лесно може да се изпадне под чужд влияние. Много нечестни хора ще искат да излеят "отрова" в душата ви. Поради това е по-добре да ограничите реалните и виртуални контакти и да не използвате телефона без сериозна нужда. Старайте се да не вземате отговорни решения, да не сключвате договори, да не плащате дългове, да не заемате, да не възлагате на другите отговорности. Внимателно се отнасяйте към чуждите идеи и не предприемайте да изяснявате отношения с никого. Гледайте да не се ядосвате, да не проклинате, да не показвате гордост, иначе може да попаднете в някаква неприятна история, от която няма да е лесно да се измъкнете.