Слънчев календар - четвъртък, 7 декември 2017

Хороскоп

06-12-2017, 19:00

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

22 слънчев ден – Ден на Ветровете, свързан със свободния избор, движение във времето и пространството. Ден на въздуха носещ живот и свобода.

Тотем –  Хермелин – индикатор за обществена нравственост.

Добре е в този ден да се направи избор на пътя. Ден на неочакваните и внезапни промени, но да не се внася хаос. Много неща можете да измените към по-добро. Препоръчва се да се предприемат резки промени в живота. Например внезапно преминаване на друга работа, да си смените прическата. Нищо не трябва да се планира предварително и да се действа по предварителен сценарий. Действайте по интуиция. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Неподходящо е за начало на нови дела. Необходимо е да се освобождавате от всичко ненужно. Благоприятно е за пътешествие, нови контакти и нови запознанства. Не се препоръчва да стоите в къщи и нищо да не правите. Бъдете повече сред хората навън. Направете пауза и малко си отдъхнете – нека вятърът проветри мозъка ви. Проявявайте благородство, чест и достойнство. Помагайте на приятели и близки. Хубав ден за гости. Не избягвайте съпружеските обятия. Отдайте се на любовта. Не подписвайте важни документи. Ден за баня. Можете да се подстригвате и да режете ноктите си.

Диета – Не трябва да се гладува. Да се яде повече. Храната трябва да е лека и вегетарианска. Пийте повече чай. Подходящо за различни салати, закуски. От алкохола се препоръчва бяло вино, бира. Да се избягва месо, особено хрущяли и кокали.

Облекло –  За предпочитане са неярките и размити цветове. Избягвайте всички пъстри цветове, особено червено и оранжево.

Знамения – Те са свързани с времето.

Хубаво е да е променливо времето, вятърът да духа в гърба ви – ще бъде един успешен ден. Ако е насрещен вятъра – денят ще е неудачен. Ако вятърът духа хартии, книги или счупите нещо – добър късмет.

В този ден следили да облаците. На излизане от къщи погледнете небето. Ако е облачно, обърнете внимание на формата на облаците, които за вас ще имат голямо символично значение.

Ако ви преследват лоши миризми – знак за тревога, има нещо нередно около вас.

Ако тялото ви мирише на пролетни цветя (за жените) или на прясно окосено сено (за мъжете), то означава, че имате магическа защита, за вас се грижи Ангел-Хранител.

Сънища – Сънищата са пророчески и се сбъдват бързо. Хубаво е да имате множество сънища – знак за благоприятни промени в живота. Да сънувате огън – знак за помощ и успех. Да сънувате дърво в гората – знак за ново запознанство и покровителство. Да се къпете във вода или да сънувате вода е лош знак. Дъжд – знак за изцеление и защита. Да усетите полъха на вятъра, да сънувате, че летите или да видите небесната дъга – знак за помощ и покровителство свише. Да бъдете облечени в бяло или да видите бяло – знак за позор и разобличаване.

Числа на деня – 22, 39, 53, 86