Слънчев календар - петък, 8 декември 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - петък, 8 декември 2017

07 декември 2017, 18:10 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

23 слънчев ден – Денят е посветен на Великата Пустота. Открива пътя към религията, смъква маските от всяко зло, управлява времето, покровителства посевите, зачатието на децата. Време за покаяние и любов.
Тотем –  Бял паяк, символ на съзидание, творчески дар, неизтощимост, всичко идва в точното време.
Ден на свободата, затова се оставете на потока. Подходящо за социални мероприятия, подписване на важни документи, сериозни юридически дела. Най-добре е да се отпуснете. Нужно е колкото може повече да се радвате, а не да се отдавате на унинието. Ден за благородни начинания. Добре е да се започне курс за лечение, да се приготвят лекарства, но не течни. Денят е добър за сватба (но без алкохол) и не е подходящ за развод. Добър ден за любов и зачатие на детенце. Старайте се да не стоите без работа, а постоянно да сте заети с нещо. Благоприятно е за промяна на имиджа и прическата. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Препоръчва се да се изкъпете, да се подстригвате и режете нокти. Ако не ви е време за подстригване, може само леко да подстрижете някой кичур.
Недопустимо е пренебрежителното отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят и да се занимавате с дома си. Не се препоръчват ремонти. Не трябва да се уединявате и да се предавате на унинието. Не избягвайте семейните прегръдки, но само при взаимно съгласие.
Диета – Храната трябва да е лека и едва доловимо да ухае. Важно е да има лека киселина и билки в нея.
Облекло –  Хубаво е да носите нови дрехи, но не купени през този ден. За предпочитане е да се носят сиви дрехи като защита. Да се избягват ярките и пъстри цветове и съчетание от черно-бяло. Избягвайте да носите шапки.
Знамения – Те са свързани с природата и растенията. Лошо е да има гръм в небето. Ако падат върху вас листа или клончета от дърво – пригответе се за неприятности и промени на работното място.
Ако попаднете на прах и кихате от това или косъмче от ресницата попадне в окото – дезориентация, измама.
Да намерите жълти метални предмети – изясняване на объркваща ситуация.
Да загубите копче или някаква дреха – знак за избавяне от лоши запознанства и всичко излишно.
Ако се спука крана на водата или водата капе от него – знак за финансови загуби.
Сънища – По-добре да нямате сънища в този ден. Ако имате множество сънища, значи се намирате на грешен път и сте далече от истината, както и че не сте в много добри взаимоотношения със своя Ангела-Хранител. Да видите в съня си бял цвят – знак за невидимо покровителство.
Числа на деня – 23, 44Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп