Дневен хороскоп - неделя, 5 ноември 2017

 

Овен

Днешният ден е време за познание. Вероятно ще направите различни открития или ще стигнете до интересни заключения. Ако ви преследват неразрешени проблеми, трябва да потърсите нов подход за излизане от дадената ситуация.

     
 

Телец

Денят е добър и би могъл да се нарече още и перспективен. Подходящ за оздравителни мероприятия и интелектуални занимания. Ще бъдете настроени да виждате около себе си повече хармонията и красотата, отколкото дисхармоничните явления или хора.

     
 

Близнаци

Днес ще сте склонни да говорите безкрайно много и да обличате мислите си в рационални форми. Ще имате потребност да свързвате своите духовни убеждения с умствените си разсъждения. Може да бъдете раздвоени по някакъв повод.

     
 

Рак

Досега бяхте скъпи на думи, но сега отново ще станете мили, приветливи и разговорливи. Лунните ритми ще се отразят върху емоционалното ви състояние. Ще се стремите да показвате пред другите повече самоувереност, отколкото изпитвате.

     
 

Лъв

Днес имате потенциал да се справите с множество задачи. Възможно е да изпаднете в раздвоение или двойственост спрямо другите. Бъдете внимателни повече от обикновено поради днешната си разсеяност. Може да пропуснете нещо важно.

     
 

Дева

Възможно е днешният ден да няма с какво толкова да ви зарадва, но все пак ще намерите повод да се посмеете. Ще се губите в някакви догадки. Способността ви да се съсредоточавате ще отслабне. Вниманието ви ще е насочено изцяло към вас самите.

     
 

Везни

Днешните вибрации ви правят да бъдете по-общителни и приветливи. Ще тежите точно на мястото си.  Околните ще се съобразяват с вашите желания. Ще бъдете важен фактор в живота на някого днес.

     
 

Скорпион

Разкъсвани от вътрешни противоречия, можете да почувствате разрив между вашата вътрешна и външна същност. Едни ще се посветят на домашни проблеми или работа, други ще предпочетат да наблегнат повече на почивката.

     
 

Стрелец

Вашата природа днес ще е многостранна в своите проявления. Ще бъдете непостоянни, забавни, изненадващи, настроението ви ще е закачливо и често ще се шегувате с околните. На всеки ще му е приятно да се стои във вашата компания.

     
 

Козирог

Възможно е у някои да възникне усещането, че не знаете какво да правите, какво да предприемете. Вие имате стремеж към постоянство и стабилност, но сега сте склонни към промяна във вашите планове.

     
 

Водолей

Днес ще изглеждате в очите на близките си малко отнесени и вятърничави. Избягвайте да се натоварвате с по-тежка работа. Отделете време за това, което обичате, което ви доставя удоволствие. Ден за почивка и възстановяване на силите и нервите.

     
 

Риби

Лунното влияние ще се отрази на интуитивното ви възприятие. По всяка вероятност ще се почувствате по-жизнени и по-самоуверени в себе си. Ако се намери кой да ви ядоса, трудно ще се справите със своите емоции и ще контролирате реакциите си.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Днес общият хороскоп обещава добър късмет във всичко, което е свързано с организационни моменти и общуване. Денят е идеален за намиране на компромиси, за "разпадане" на трудни ситуации, както и за всякакви събития - от официални преговори до партита с приятели. Във взаимоотношенията с други хора днес може спонтанно да възникнат някои остри моменти, но ще бъде достатъчно лесно да запазите ситуацията под контрол и да не се стига до сериозни конфликти. Един добър ден, за да организирате делата си и да ги насочите в правилното русло.