Седмичен хороскоп за 30 октомври - 5 ноември 2017

Хороскоп

29-10-2017, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Единственото сигурно е, че няма нищо сигурно.
През следващите дни можете да правите всичко, което ви е драго на душата. Околните няма да ви помагат, но и няма да пречат. Вашата бойна настройка ще ви позволи да преодолеете много препятствия. В средата на седмицата ще почувствате, че безкрайните проблеми и задръжки в работата ви ще прелеят чашата на търпението. Настройте се на вълните на любовта. Мъжете от знака са в добра физическа форма, по-нежни от всякога и готови да покоряват женски сърца. За жените здравето малко е под въпрос. Енергията ви отива към снижаване. Вероятен е сблъсък с близки хора.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 01, 02.11.

     
 

Телец

Най-добрият начин да излезеш от тунела е като минеш през него.
Подгответе се за една напрегната седмица и наситена откъм събития. Залог за успешните дела ще бъде практичност плюс здраво честолюбие. Концентрирайте силите си в основните неща и не ги разпилявайте в дребните. Целеустременост плюс малко помощ отстрани ще ви помогне да видите светлината в края на тунела. На много от вас ще се наложи да пътуват по една или друга причина. Не се оставяйте да ви преследват разни хора с нравоученията си. В почивните дни отделете повече време за семейството си и почивка.
Благоприятни дни- 30, 31.10.
Неблагоприятни дни- 03, 04.11.

     
 

Близнаци

За да не те тъпчат, научи се да летиш!
През по-голямата част от времето ще се чувствате така, сякаш са ви израснали криле. Само не излитайте твърде високо, защото падането после е болезнено. Ще успявате навсякъде и във всичко. Ако използвате енергията си с мирни цели, то ще успеете да свършите два-три пъти повече работа и задачи от обикновено. Не пренебрегвайте интуицията си в никакъв случай. Опитайте да не подлагате на раздразнението си близките си хора, бъдете толерантни и всичко ще се уталожи. Мъжете от знака обитават света на въздушните и пясъчните замъци. Колкото и да е странно, сега лесно възприемат съвети от жените.
Благоприятни дни- 01, 02.11.
Неблагоприятни дни- 30, 31.10.

     
 

Рак

Не си давайте много зор. Най- хубавите работи стават, когато най- малко ги очакваш.
Честно казано, на вас ви трябва малко вътрешно спокойствие и уравновесеност. През тази седмица вие ще бъдете почти незаменими, особено ако някой се нуждае от вашият полезен съвет и подкрепа. Едва ще успявате да давате съвети наляво и надясно като в бюро справки. Безпощадно разправяйки се с хаоса в деловата книжнина, не забравяйте и за други важни неща. Намерете най-добрият начин да разредите емоциите. Тези, които очакват известие, има изгледи да го получат. Проблеми, които са отдавна ще се решат по неочакван начин. В края на седмицата е възможно любовно приключение.
Благоприятни дни- 03, 04.11.
Неблагоприятни дни- 01, 02.11.

     
 

Лъв

Да живееш, значи да се бориш. Да се бориш, значи да живееш. Бомарше
През периода ще се почувствате като въжеиграчи под купола на цирка наречен Живот. Напрежение ще се създаде около вас служебно, но най-вече в любовните дела. Лекът срещу това е да сте максимално уравновесени и изцяло съсредоточени. Избягвайте конфликтите, защото те няма да разрешат никакви проблеми, само ще ги задълбочат. Смело може да се разчита на мъжете от знака и на тяхната надеждност и твърдото им мъжко рамо. Те ще се притекат на помощ на всеки и ще облекчат най-вече техническата страна на живота.
Благоприятни дни- 01, 02.11.
Неблагоприятни дни- 03, 04.11.

     
 

Дева

Нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш.
Пред някои ще се открият нови перспективи за работа. Реализацията на отдавнашни идеи ще донесе морално и материално удовлетворение. По-големите трудности вече са преодолени. Работата може да изисква допълнителни усилия от вас, затова е по-добре веднага да решите за себе си с какъв обем наистина можете да се справите и да не поемате повече от това. Избягвайте случайните запознанства сега. В отношенията с любимия човек ще цари пълна хармония. Възможно е обаче да се усложнят отношенията ви с колегите. Не влизайте в пререкания и изясняване на отношенията иначе ще задълбочите проблемите. Трябва да намерите начин да се освободите от невеселите мисли.
Благоприятни дни- 03, 04.11.
Неблагоприятни дни- 30, 31.10.

     
 

Везни

Бъди себе си! Има достатъчно други хора.
През тази седмица е добре да се вслушате в собствената си интуиция и сами да изберете темпа си на живот. Спокойствието и уравновесеността сега са изключитено важни. Ако не ви се бърза, не бързайте, независимо какво ще ви предлагат и с какво ще ви съблазняват околните. Само така ще усетите хармонията с Вселената. Обърнете внимание на нещата, които от дълго време все отлагате. Желателно е да не бъдете импулсивни. Постарайте се да действате последователно. Мъжете Везни ще бъдат неузнаваеми.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 01, 02.11.

     
 

Скорпион

Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за онова, което желаеш!
Тази седмица можете лесно да управлявате делата, независимо от техния характер. Любимата работа може да стане източник на жизнени сили, особено след като отношенията с колеги и началници са приятелски и хармонични.Сега можете спокойно да планирате каквото искате. Събитията ще способстват вашите начинания. Нещата изглеждат позитивни на този етап даже за вас. Неприятностите ще бъдат сподавени още в зародиш. Не се насилвайте да правите нещо, което не ви се прави. Избягвайте съмнителните контакти. Отдайте се повече в полза на домашния начин на живот. Вашият сексапил и магнетизъм са доста силни и опасни. Обгръща ви тайнствена аура, която ви прави доста загадъчни в любовните отношения.
Благоприятни дни- 30, 31.10.
Неблагоприятни дни- 03, 04.11.

     
 

Стрелец

Не живей в миналото! Не мечтай за бъдещето! Концентрирай се върху настоящия момент!
Подгответе се за това, че работата ще бъде повече и ще разполагате с по-малко време за себе си. Тази седмица, бъдете изключително внимателни дори и за най-малките промени на работното място, опитайте се да не влизате в конфликт с колегите си. Не се затормозявайте съзнателно да мислите какво ще бъде утре. Така или иначе, очакват ви промени към по-доброто. Ще получите нови предложения. Може да почувствате в даден момент повече напрежение, но нека енергията ви да отива само за полезни неща. Някои от вас ще предприемат инициативи по финансовите въпроси, което не е никак зле. Непременно бъдете последователни в действията си.
Благоприятни дни- 01, 02.11.
Неблагоприятни дни- 30, 31.10.

     
 

Козирог

Искайте повече, за да получите достатъчно.
Като цяло седмицата ще ви донесе добро настроение, интелектуален подем и успех в някои области. Ако имате предварителни планове, то сега ще успеете да ги изпълните. Звездите считат, че е добро време за развитие на творческият потенциал. Не изпускайте изгодните предложения, но се пазете от рискове, илюзии и измами. Периодът е благоприятен за семейно пътуване. Ще има съгласие във всичко. Ето шанс да върнете привързаността си. Ако усетите болка в гърба, спомнете си, че има такова нещо като масаж и мануална терапия. Ще ви бъде трудно да се справите с безбройните си желания.
Благоприятни дни- 03, 04.11.
Неблагоприятни дни- 01, 02.11.

     
 

Водолей

Ако няма къде да отидеш, ела на себе си.
Крачка напред, две крачки назад - именно така ще действате през тази седмица. Не настоявайте на своето. Може дори да ви се стори, че всичко е против вас, но само така изглежда на пръв поглед. Постарайте се да ограничите контактите с външния свят и се заемете с духовно усъвършенстване. Така ще съхраните силите и спокойствието си, които ще ви трябват в близко бъдеще. Съсредоточете се върху нова интересна идея или проект, отложете във времето скучната рутинна работа, която ви потапя в униние и апатия. Мъжете Водолеи имат шанс да бъдат удостоени със званието “Господин Разсеян”. Те ще объркат всичко, което може да се обърка, така че по-добре да не се захващат с важни поръчения и задачи.
Благоприятни дни- 01, 02.11.
Неблагоприятни дни- 03, 04.11.

     
 

Риби

Не оставяй живота да се случва без тебе.
Много важни въпроси през тази седмица ще бъдат решени спокойно и без напрежение. Атмосферата около вас е хармонизирана и ще донесе спокойствие. Бъдете внимателни и снизходителни към близките си. Сега не сте във форма да предприемате бързи и важни решения. Добър период за почивка, пътуване, нови запознанства. Постарайте се наистина да смените обстановката. Вие ще излъчвате чувственост и съблазън, но истината е, че любовните дела сега толкова много не ви интересуват. Не бива да вземате нищо навътре в себе си, като се има предвид, че сте повече раними през настоящия период. Не се увличайте от студени питиета. Пазете гърлото.
Благоприятни дни- 03, 04.11.
Неблагоприятни дни- 30, 31.10.