Дневен хороскоп - събота, 4 ноември 2017

Хороскоп

03-11-2017, 18:29

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Натрупали сте доста напрежение през изминалата седмица. Важното е не да се прояви воля, а осъзнаването на нещата. Избягвайте да изказвате открито своето мнение, особено, ако е противоречиво на останалите. Днес трябва да бъде ден на мира.

     
 

Телец

Денят е добър както за умствени, така и за физически занимания. Всичко, което ви застига днес възприемайте без много емоции, без роптаене. Отидете на срещи. Бъдете внимателни при работа с техниката.

     
 

Близнаци

Днес с младежка жар ще се хвърлите в насъщните дела, но все така ще става, че по-незначителните неща ще отвличат вниманието ви от основните. Привечер ще разберете, че не сте успели да свършите почти нищо съществено.

     
 

Рак

Днес звездите ви гарантират, че няма да има неприятности и неловки ситуации. Всичко останало зависи от собственото ви желанието за действие и степента ви на активност. Бъдете по-икономични в харченето.

     
 

Лъв

Тези дни са ви силни и може да ги използвате по най-рационален начин. Всичко ще ви се отдава с лекота. Вашата прямота и добронамереност ще направят и околните да бъдат по-отзивчиви и любезни към вас.

     
 

Дева

Днешният ден не е подходящ ден да търсите виновни лица. Ситуацията може да се окаже по-сложна, отколкото подозирате. Вместо да нервничите, гледайте да се наспите добре. Утрото е по-мъдро от вечерта, както и от предишния ден....

     
 

Везни

Днес не се застоявайте дълго на едно място, избягвайте продължителната работа, тъй като бързо ще се изморите от това. Благоприятно за общуване и срещи с приятели. Удоволствие ще намирате навсякъде и във всичко.

     
 

Скорпион

Положителните тенденции ще преобладават над отрицателните. Склонни сте да предприемете някои нови действия. Заемете се с само такива дела, които не изискват  допълнително нито умствено, нито физическо усилие.

     
 

Стрелец

Днешният ден ще е безгрижен и безпроблемен, но само за някои от вас. Дори може да имате приятни емоции и повод за радост. Отговорностите са си отговорности и не трябва да се пренебрегват. Финансови затруднения.

     
 

Козирог

Възможно е през днешният ден да са напрегнати отношенията с хората около вас и/или да се появят някои проблеми за разрешаване. Бъдете сдържани в думите си и не давайте воля на емоциите си.

     
 

Водолей

Денят е благоприятен за почивка, интелектуални занимания и общуване. Дайте воля на творческото начало във вас. Отделете нужното внимание и време както на семейните задължения, така и на себе си.

     
 

Риби

При някои от вас ще има упадък на духа, което събитие е свързано с рутината на всекидневието и липсата на приятни емоции. Намерете най-после някакъв начин да промените нещо в живота си.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Използвайте възможностите, които открива този невероятен ден! Звездите на от хороскопа подсказват, че днес няма нищо невъзможно. Емоциите ще бъдат много дълбоки и силни, но е достатъчно само да съхраните равновесието в душата си и тогава всички дела ще ви се отдават по-лесно от обикновено. Не губете време на дребни неща. Любов, общуване, пари - това са приоритетите на този ден и в тези области днес е най-лесно да удържите победа. Основното нещо е да не се отдавате сляпо на вашите чувства, а да обмислите възможните последици.