Дневен хороскоп - петък, 3 ноември 2017

 

Овен

Денят е благоприятен за изпълнение на плановете ви. Много зависи от вас лично и от способността ви да действате в критични ситуации, както и от трезвия ви ум. Можете хладнокръвно да управлявате нестабилните обстоятелства.

     
 

Телец

Започвате да придобивате по-реалистичен поглед за действителността и да преодолявате страховете си. Няма да развалят настроението ви временните пречки в любовта, сексуалния живот или неочакваните проблеми с децата.

     
 

Близнаци

Поговорете с някой доверен човек за своите чувства. Любовта, както и надеждата за бъдеща романтична връзка могат да затворят очите ви за истината и така да ви превърнат в доверчива жертва на манипулации.

     
 

Рак

Не страдайте за романтиката, която е изчезнала от всекидневното общуване. По-важно е да има уважение. Благодарение на успешното протичане на преговори, консултации,  пътувания ще се възстанови психофизиологичното ви състояние и ще се почувствате по-комфортно.

     
 

Лъв

Вашата деловитост, работоспособност и професионализъм ще бъдат оценени подобаващо, от когото трябва. Тези Лъвове, които обичат работата си ще успеят да свършат много неща. Ще имате шанс да оправите отношенията си с любимия човек.

     
 

Дева

Ако сте угнетени от напрегнатата домашна атмосфера, притеснени от охлаждащите отношения, то сега ще имате шанс да оправите всичко това и да възстановите мира у дома. Любовна среща или добра почивка ще ви създадат чувство за сигурност.

     
 

Везни

Подходящ ден за семеен съвет, за обсъждане на належащите въпроси. Можете да настоявате на своето мнение, само ако съумеете разумно да съчетаете тактичност, учтивост и умереност с дълбокото проникновение в същността на нещата.

     
 

Скорпион

Като по-опитен и мъдър приятел или добър съветник ще се почувствате добре. Във вашето мнение ще се вслушват. Това е добър ден, за да защитите своите права или на някой по-слаб човек, както и за възтържествуване на справедливостта.

     
 

Стрелец

Днешният ден може да предизвика объркване на работното място. Възможно е да възникнат множество непредвидени обстоятелства или нечия нежелана намеса и всичко това да опъне нервите ви до крайност.

     
 

Козирог

Дълготрайни, окуражаващи успехи са възможни днес едновременно на няколко фронта. Единственото нещо, което звездите не ви съветват да правите е да се опитвате да афиширате на всеослушание колко добре вървят нещата с вас.

     
 

Водолей

Днес имате възможност да си върнете думите назад, които сте изговорили необмислено. Помислете внимателно дали не сте обидили някого в последно време и, ако си спомните, не закъснявайте с извинението. След това ще бъде много по-трудно да се възстановят добрите отношения.

     
 

Риби

Това е доста продуктивен ден. Настоящите противоречия, които ви нараняват или са предизвикани от вашето поведение, ще се разминат от самосебе си. В нужният момент ще се появи сериозен помощник, готов да раздели отговорностите с вас.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  В светът се шири недуховното общуване, безразборният секс, което внася като последствия в хората безпокойства и стрес, тъй като това отнема от енергията им. Най-силното получаване на енергия се осъществява чрез непрекъснатото усещане на любовта. Едно от най-важните правила за здравето е да обичате света с всичките му недостатъци, себе си (каквито и да сте), съдбата във всичките й прояви и при всякакви жизнени ситуации. Заповедта „Не убивай” в Кабала се тълкува на седем нива. На най-високото седмо ниво – Не убивай любовта в душата си! Главният грях е отказът от любовта. Поставете пред себе си цел на живота – намирането на Божествената любов, защото само тя ни изпълва с енергия. Всичко извиращо от чувството за Безусловната Любов, води до блаженство, здраве, хармония на личността и във взаимоотношенията. Учете се да обичате себе си и света около вас безусловно! Отворете сърцата си и започнете да излъчвате любов!