Дневен хороскоп - четвъртък, 2 ноември 2017

Хороскоп

01-11-2017, 18:45

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ще изненадате себе си и околните с невероятният си самоконтрол и себевладеене, които ще демонстрирате през днешния ден. Вие се чувствате добре и сами сте си господари на своите желания и емоции.

     
 

Телец

Домашната обстановка постепенно се нормализира. Сега можете да се съсредоточите спокойно върху работата си и настоящите задължения. Някой може да ви зарадва с нещо или да ви изненада с подарък.

     
 

Близнаци

Ден за интелектуални занимания и контакти. Не се задълбочавайте в дреболиите. В даден момент ще преминете през малко напрежение, но общо взето денят ще е добър и спокоен. Леко снижение на жизнения тонус.

     
 

Рак

Ще ви се наложи да се справяте с множество дребни задачи и макар, че нито една от тях не представлява трудност сама по себе си, ще ви отнеме голяма част от времето ви. Въоръжете се с търпение.

     
 

Лъв

“Стегнатост и последователност” е вашият девиз за деня, който трябва да спазвате. Ще трябва да реагирате бързо на хода на събитията. Вслушвайте се в чуждото мнение, но не пренебрегвайте и своето.

     
 

Дева

Всяка проява на нетърпение от ваша страна, ще ви създаде само проблеми. Ако възникнат спорове около вас, бъдете разумни и проявете повече разбиране. Така лесно ще избегнете конфликти.

     
 

Везни

Денят като цяло е благоприятен, но вие пуснете в действие вашата дипломатичност, добри маниери и харизматичност. Действайте с оглед на своето познание и го направете истинско чрез непосредствения си опит.

     
 

Скорпион

Възможна е повишена емоционалност и лесна обидчивост, усложнения в личния живот заради трети лица. Ограничете контактите, най-вече с хора, към които не изпитвате искрени симпатии.

     
 

Стрелец

Вие напълно спокойни и уравновесени поемате вашите отговорности и задължения през днешния ден. Не е изключено да ви подведе човек, на който безрезервно сте вярвали и сте се доверявали.

     
 

Козирог

Днес не се препоръчва да сте импулсивни и свобода на действията. Сдържаността е най-доброто, към което можете да се придържате. Не предприемайте нови и важни неща, защото ще бъдете по-близко до разочарованието.

     
 

Водолей

Ще има причина да нарасне вашата увереност през деня, но нека да е с мярка все пак. Обстоятелствата могат да ви подтикнат към решителни действия или принципни решения. От вашата разумност и търпение ще зависят много неща.

     
 

Риби

Чувство за вътрешен дискомфорт ще ви съпътства преди обяд, но в следобедните часове, облаците ще започнат да се разнасят. А и някой близо до вас ще ви помогне да си подобрите настроението.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Настройка за днешния ден по Крион

Днес се учете да приемате хората, ситуациите, обстоятелствата и събитията такива, каквито са. Помнете, че този момент е такъв, какъвто трябва да бъде, защото целият свят е такъв, какъвто трябва да бъде. Приемането ви трябва да е пълно. Приемайте нещата такива, каквито са в този момент, а не такива, каквито желаете да бъдат. Когато приемате нещата такива, каквито са, поемате отговорността за своето положение и за всички онези събития, в които виждате проблем. Знайте, че всеки проблем представлява скрита възможност и вие можете да вземете този момент и да го преобразите в нещо по-полезно. Настройте съзнанието си за непротивене. Отхвърляйте необходимостта да защищавате своето становище. Не е необходимо да изпитвате потребност да убеждавате другите, че трябва да приемат вашата гледна точка. Останете открити за всички мнения и не се придържайте настойчиво към никое от тях.