Дневен хороскоп - петък, 8 септември 2017

 

Овен

Денят подхожда за предприемане на активни действия във вашата сфера на работа или бизнес. Вашите мисли ще бъдат обсебени от професионалните ви проблеми. Трябва да ликвидирате с нещо, с което сте се нагърбили -  проблем, дейност, задача.

     
 

Телец

Добре е да инвестирате вашата практичност, предприемчивост и организаторските си качества в нещо полезно. Ако подхода ви е правилен към нещата, ще постигнете забележителни резултати.

     
 

Близнаци

Денят е благоприятен за планиране на вашите дела. Ако не изгубите решителността си, ще блеснете в делова схватка и ще получите добри резултати. Стремежът ви към разнообразие може неправилно да бъде изтълкуван от партньора ви.

     
 

Рак

Не е във ваш интерес да контактувате днес с егоцентрични и непостоянни личности. Вашата непоследователност в поведението също може да ви донесе неприятности. Избягвайте неразумните спекулации.

     
 

Лъв

Днес могат да бъдат разкрити вашите силни и слаби страни. Ще трябва да вземете важно решение. Не създавайте изкуствено проблеми и противоречия с другите хора. Зачитайте техните чувства.

     
 

Дева

Днес ще сте съсредоточени най-вече в себе си. Ще ви се набиват в очите всички детайли в очи, които досега сте пропускали. Аналитичните ви способности са на ход. Не съдете строго себе си. Постепенно през деня ще намерите своето умиротворение.

     
 

Везни

Денят вероятно ще е труден за мнозина от вас. Не се учудвайте, ако се почувствате отпуснати и изморени. Ще ви бъде трудно да съхраните енергийното си поле. Избягвайте напрегнати дейности.

     
 

Скорпион

Днес трябва да бъдете по-практични, рационални и педантични в работата си. Обаче не придиряйте за действията на другите повече, отколкото би трябвало и не търсете грешки там, където ги няма.

     
 

Стрелец

Днешното развитието на събитията до голяма степен ще зависи от личните ви мотиви и подбуди. Внимавайте много в постъпките си, защото самосъзнанието ви днес има освобождаващо и разширяващо въздействие.

     
 

Козирог

Преценявайте добре своите възможности и не се стремете към ненужни подвизи. Проявете нужната доза мъдрост и въздържание- това за съжаление е единственият способ да избегнете необмислени действия.

     
 

Водолей

Днешните обстоятелства няма да зависят от вашата воля и контрол. Ако пренебрегнете отговорностите си, то това може да доведе до по-сериозни проблеми. Не допускайте да заемате двойствена позиция. 

     
 

Риби

Днес вашата вътрешна същност ще поема отражението от обкръжаващият ви свят. Следете за предзнаменования и знаци на съдбата, а после се постарайте правилно да изтълкувате тяхното послание.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Станете сутринта по-рано, а вечерта легнете по-късно – днес трябва по-малко да се спи. Сдържаност и благоразумие - оптималното състояние, към което трябва да се придържате.
 
Всичко, което се случва днес се явява като огледало на вашата вътрешна същност, на вашата душа. Събитията и хората отразяват вас самите. Енергетиката на деня ще ви прави пасивни, а това създава опасност да попаднете под нечие чуждо влияние. Не се поддавайте на зова на нисшите инстинкти и на тъмните мисли.
 
Всяко неприятно нещо, което чуете за себе си в днешния ден е истина, затова не се обиждайте, а помислете как да се избавите от недостатъците си. Ако си спомняте образа на Снежната кралица от Андерсен, то нейният образ точно описва днешната енергия.