Седмичен хороскоп за 4 - 10 септември 2017

Хороскоп

03-09-2017, 18:28

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

  Овен - 

Господ и рога да ви даде, ще ги носите!
Благоприятен период за материални придобивки. Вашите професионални позиции се затвърждават. Присъствието ви ще оказва влияние върху настроението и работата на колектива, в който се намирате. Ще се покажете като спец по всякакви въпроси. В едно събитие вашето участие ще бъде подчертано и определящо. Възможни са проблеми със здравето. Ще се сближите още повече с някого и отношенията ви ще станат много близки. Късмета не е точно с вас, обаче няма и да ви изостави. Може да възникне страстна връзка, но ако имате установени отношения, не се впускайте в странични изкушения.
Благоприятни дни- 04
Неблагоприятни дни- 08, 09

     
  Телец - 

Усмихвайте се, ей така за удоволствие!
Седмица на преодоляване на определени бариери. Няма да сте твърде стабилни, но и слаби няма да изглеждате. Важното е да поддържате горивото на духа си. Ще станете носители на нови идеи, продуктивни мисли и планове. За предпочитане е да действате в сътрудничество, отколкото соло. Финансовото ви положение може да се усложни от допълнителни разходи. Много от получаваната информация ще се окаже, че е лъжлива и подвеждаща. Съдбата ще ви подскаже правилното решение или път.
Благоприятни дни- 05, 06
Неблагоприятни дни- 04, 10

     
  Близнаци - 

Всяко нещо с мярката си.
Вашата жизненост и смелост минават на преден план и сега вие сте готови да срещнете новите предизвикателства. Можете да излезете напред с нов, оригинален план, който първоначално ще се стори много луд на околните, но после ще бъде приет и ще донесе много полза в бъдеще. Способни сте да свършите много работа. Поддържайте нивото на увереността си. Бъдете снизходителни към исканията на другите. В желанието си да постигнете определени условия малко преигравате. Не заемайте твърде консервативна позиция и просто се вслушайте какво се опитват да ви кажат другите.
Благоприятни дни- 04, 08, 09
Неблагоприятни дни- 05, 06

     
  Рак- 

Спечели време за живот!
Леко напрежение може да се създаде в интимните връзки. Вашите любовни ритми са малко променени. Ще усетите, че не сте в синхронизация с партньора си и ще бъдете разочаровани от начина на неразбирателство помежду ви и дребните поводи за спречквания. Слабо звено се явява разминаването между неговите/нейните потребности и вашите нужди и желания. Вие изглеждате твърде общителни и търсите такива хора, които умеят да се забавляват. Чакайте добри новини!
Благоприятни дни- 05, 06, 10
Неблагоприятни дни- 08, 09

     
  Лъв - 

Съдбата дава бонуси на тези, които вършат нещата по-бързо от другите!
Общуването и многото срещи ще ви поддържат в тонус. Залагайте на упорството и интуицията. Предстоящите дни може да се окажат доста емоционално наситени. Не се хвърляйте на необмислени решения в началото на седмицата. Успехът ви ще зависи от емоционалното ви равновесие. Не ставайте инициатори на конфликтни ситуации. Не бързайте, ако трябва да правите избор или да отговорите на някое предложение. В менюто си наблегнете на витаминозните салати.
Благоприятни дни- 08, 09
Неблагоприятни дни- 10

     
  Дева - 

Изрази всичко, което дреме в тебе!
Трудно ще се настроите за трудовите делници. Време на леко обезсърчение за вас. Ще осъзнаете от какво точно имате нужда. Имайте търпение и не искайте повече за момента. Работете си тихо, постоянно и разчитайте само на собствените си ресурси. Може да откриете нещо, около това, което сте смятали за невъзвратимо или загубено. Скрити неща ще изплуват на повърхността. Стари неразрешени въпроси във вашите връзки ще възникнат отново. Все пак опитайте да гледате по-весело на живота! Внимавайте със самолечението!
Благоприятни дни- 10
Неблагоприятни дни- 05, 06

     
  Везни - 

Свиркайте си напук на всичко!
Това, което досега ви се е струвало доста сериозно, вече ще ви изглежда малозначно. Стабилизиране на връзките ви и излизане полека лека от кризисното състояние. Единствено вашата дипломатичност и сдържаност в изблиците ще може да закрепи ситуацията и отношенията ви. Мнозина са увлечени в професионалните си интереси и ще бъдат даже вдъхновени от нови рационализации и подобрения в техните области. В никакъв случай не се оставяйте да ви въвличат в чужди игри. Звездите казват, че можете да използвате своето обаяние, както и външната си привлекателност и сексуално излъчване за постигане на някои ваши цели.
Благоприятни дни- 04
Неблагоприятни дни- 08, 09

     
  Скорпион -

Ако знаете какво търсите, можете да го намерите навсякъде около себе си.
Под влияние на импулсите може да решите да промените плановете си. Бъдете внимателни в контактите си. Личният ви живот изисква малко повече усилия от ваша страна. Вашият партньор/ка са недоволни от вашите отношения. Някои хора ще станат за вас източник на радост и добро настроение. Ако мобилизирате силите си и през тази седмица ще свършите колкото може повече работа, дори на пътя ви да възникват неочаквани обстоятелства. Съдбата може да ви възнагради с нови перспективи.
Благоприятни дни- 05, 06
Неблагоприятни дни- 04, 10

     
  Стрелец - 

Късметът ще ви намери, ако и вие поне малко го потърсите!
Необходимо е да се съсредоточите върху важните дела през тази седмица. Реално разчитайте на своите сили и решавайте само проблемите, които зависят от вас. Ще се възползвате от личното си обаяние и способността да убеждавате другите. Пред вас ще се открие нов път в истински или в преносен смисъл. Паричният въпрос остро ще застане пред някои от вас. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние. Ще ви се наложи да отстоявате своите права в отношенията с партньорите (лични или делови).
Благоприятни дни- 04, 08, 09
Неблагоприятни дни- 05, 06

     
  Козирог - 

Не приемайте живота толкова сериозно, той не е безкраен!
Очертава се активен период. Негативните аспекти на някои планети през периода може да усложнят живота ви и това да предизвика реакции от ваша страна. Ако имате активни срещи, колективно обсъждане и енергично разискване, това ще бъде плодотворна сесия за вас и нещата ще придобият завършен вид. Твърде сте нетърпеливи, за да дискутирате спокойно вашите мисли и планове с другите, но достатъчно сте настоятелни, за да можете да бъдете и напълно убедителни в доводите си при представяне на вашите идеи и планове. На мнозина предстоят ремонтни или подготвителни работи.
Благоприятни дни- 05, 06, 10
Неблагоприятни дни- 08, 09

     
  Водолей - 

Въобще не му се давайте на този живот!
Вече сте на ясно със себе си какво трябва да предприемете в близко време. Очаквате събитията да се развият по вашият сценарий. Опитът от близкото минало плюс интуицията и лесно ще победите обстоятелствата. Важно е да останете неуязвими и независими. Финансовите проблеми са лесно изправими. Някои Водолеи ще получат възможност за допълнителна заработка. Ваш проект най-после ще мръдне от мъртвата точка, в която беше застопорен. Ако излезе шанс за пътуване, не се отказвайте.
Благоприятни дни- 08, 09
Неблагоприятни дни- 10

     
  Риби - 

Време за презареждане!
Мнозина ще изпитат творчески прилив и желание за реализация. Възниква необходимост от нови перспективи пред вас. Все още имате да разрешавате финансови задачи. В личната сфера ще преживеете сложна гама от чувства. Някаква ситуация ви държи в период на неопределеност. Вие не сте твърде доволни от настоящето положение, в което се намирате. Само ще се скривате зад маската на учтивото дружелюбие. Очаква ви малка лична победа над някого. Успех!
Благоприятни дни- 10
Неблагоприятни дни- 05, 06