Дневен хороскоп - четвъртък, 7 септември 2017

 

Овен

В днешният ден ще сте достатъчно самоуверени и ще отстоявате своите интереси, но не е здравословно за вас нарастващото ви честолюбие. Не се поддавайте на чувства като гняв, нетърпение и агресия.

     
 

Телец

Съдбата днес ще ви води за ръката. Трябва да  разберете какво ви подсказват всички знаци около вас. Възможно е те да са предупреждение за важни грешки или обратното - да ви покажат верния път.

     
 

Близнаци

Днес концентрацията ви ще е отлична и напълно ще се отдадете на работата и задачите си. В този момент се изискват самоконтрол и самодисциплина от вас, но за щастие те дават положителен резултат и в дългосрочен план.

     
 

Рак

С всяка следваща стъпка се приближавате към целта си. Днес ще усетите и невероятен прилив на енергия, което също ще бъде във ваша полза. Направете жест на благотворителност и милосърдие.

     
 

Лъв

В средата на седмицата сте напористи и решителни.  Всичко, с което се захванете ще ви се удава с лекота. Не се впускайте в напразни спорове. В тях едва ли ще се роди истината. Не си отказвайте в желанията нищо.

     
 

Дева

Днес чувствата, които ще изпитате ще бъдат двойствени. От една страна ще ви се иска още да разпускате, от друга ще ви зове дългът. Непредвидени събития може да предизвикат конфликти. Внимавайте повече за себе и за своето здраве.

     
 

Везни

Възможно е днес да получите усещането, че не ви върви. Неприятен сюрприз може да ви изненада по всяко време и на всяко място. Склонни сте да вземате решения, които в последствие да се окажат неправилни.

     
 

Скорпион

Днес сте изтеглили добри карти за деня, въпреки това не разчитайте само на добрия си късмет, но и на себе си. Сериозно помислете дали се занимавате с правилните хора. Под натиск не вземайте никакви решения!

     
 

Стрелец

На мнозина от вас им предстои един интересен ден. Имате нужда от самоутвърждение, но през тези дни ще стане трудно. Пазете се от важни грешки, които бихте направили в този момент.

     
 

Козирог

Преди да продължите напред е необходимо да сложите в ред първо чувствата и мислите си. Постарайте се да разберете всичко, което ви се случва и най-вече да го осъзнаете. Бъдете внимателни при работа с документи.

     
 

Водолей

В днешния ден трябва да използвате положителните космически влияния за вашата работа, бизнес, кариера. Вашите идеи и предложения този път ще попаднат върху благодатна почва.  

     
 

Риби

Днес ще бъдете заредени с достатъчно енергия. Ще бъдете доброжелателни с по-слабите. Мнозинаще бъдат потърсени за помощ или съвет и вие най-добросъвестно ще се отзовете на чуждите проблеми. Старайте се обективно да анализирайте ситуацията!

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Откажете се от тия хора, които никога не ви идват на помощ в трудни минути. Помнете, че само в трудни периоди можете да видите истинското лице на тези, които ви се пишат приятели.