Дневен хороскоп - неделя, 3 септември 2017

 

Овен

Енергията на деня ще ви подтиква към спонтанни решения и действия. Не хабете обаче напразно усилията си там, където не се налага. Лесно може да се почувствате уморени и неспособни да се занимавате със сериозна работа. Наблегнете на почивката.

     
 

Телец

Поводи за безпокойство няма. Затова пък ще имате поводи да се зарадвате. Нещо може да ви се получи много добре. Старайте се обаче да не градите въздушни кули и по-често се връщайте към прозата на живота.

     
 

Близнаци

Днес ще сте склонни към крайна решителност в действията ви, но е голяма вероятността да допуснете грешки в личните си отношения. Има вероятност неправилно да тълкувате думите и постъпките на другите и това да се отрази на отношенията ви.

     
 

Рак

Не придавайте такова голямо значение на думите на другите. В края на краищата всички са благоразположени към вас. Отделете време на децата си, изслушайте ги, подкрепете ги, занимавайте се с тях и ще получите тяхната любов.

     
 

Лъв

Опозицията на Луната и Венера може да създаде спорове и разногласия в личните ви отношения, да се стигне до сблъсък на лични интереси. Вие ще бъдете лесно обидчиви и чувствителни към думите на близките ви.

     
 

Дева

Не може да се каже, че денят ще е прекрасен за вас, но посоката, в която се развиват събитията ще бъде напълно приемлива. Останете  у дома на спокойствие, за да съберете сили за новата седмица, пък и домашната работа ви очаква.

     
 

Везни

Ще имате възможност да решите въпрос, който в последно време не ви даваше мира. Ще получите важна информация, чрез която ще знаете как да действате занапред. Полезни ще бъдат съветите от близка жена. По-късно през деня ще се наложи да отстоявате своите интереси, което няма да ви хареса особено.

     
 

Скорпион

Имате нужда от правилна преценка коя е най-добрата от съществуващите възможности. Уравновесете чувствата си, тъй като неспокойствието и емоционалната нестабилност ви пречат да бъдете достатъчно разумни и обективни. 

     
 

Стрелец

Астрологичното влияние благоприятства инициативите за разходки и развлечения. Намерете най-подходящата компания за тях и им се отдайте. Тревогите от другите дни ще останат леко изместени настрани и ще се подобри настроението ви.

     
 

Козирог

Първата половина на деня ще бъде сложна по отношение на общуването. Настроени сте критично към близките си, може да започнете да се заяждате с тях несъзнателно. Изпитвате вътрешна неудовлетвореност, но и вие не знаете точно откъде идва това. С напредване на часовете, постепенно ще се успокоите.

     
 

Водолей

Ако излезете на разходка е възможно да имате интересни срещи и приятни емоции. Може да ви изненадат хора, които отдавна не сте виждали или сте прекъснали отдавна отношения с тях. Ако си останете в  къщи, избягвайте претоварването.  

     
 

Риби

Не е изключено да се сблъскате с малки финансови проблеми и грижи по дома. Ще успеете да се изплъзнете от неприятна ситуация. Проявете умереност в яденето и не злоупотребявайте с алкохола.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Денят е изпълнен с неяснота. За да се измъкнем от порочния кръг от проблеми, трябва да работим върху себе си. Затова пък е социален ден – за социални контакти и мероприятия, групови събирания.
Може да се появят стари проблеми, но се отнесете към това спокойно. Не заостряйте вниманието си върху тях. Енергията на деня не е благоприятна за тези, които влизат в конфликти и спорове.
В този ден лесно става  освобождение от миналото, ако ни пречи и дърпа назад, ако искаме от нещо да се освободим.
Днес се извършват подмладяващи процеси в организма и можете с различни процедури да подпомогнете процеса.  Посетете Спа салон, сауна, възползвайте се от козметични средства и процедури. Избягвайте натоварването и повече почивайте или излезте на разходка.