Слънчев календар - неделя, 3 септември 2017

Хороскоп

02-09-2017, 18:17

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 28 август - 3 септември 2017

17 слънчев ден –  Ден на „Небесният Адвокат” – Петела. Време за освобождаване на страховете, ден за защита на справедливостта.
Препоръчва се да ставате по изгрев, да извършвате пълно измиване, да разхвърляте храна за птиците, да постоите малко на вятъра. Добре е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се учите. Могат да се подписват важни документи. Желателно е да бъдете много внимателни със словото и имената в този ден. Хубаво е да се започне цикъл на образование, на учене. Може да се пътува на дълги разстояния. Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения и за ново запознанство. Човек роден в този слънчев ден трябва внимателно да му се подбира името.
Не се препоръчва да се отваря прозорец, да се планират и завършват дела. Нежелателно е да се сключва брак в този ден. Нищо не трябва да се планира. Противопоказно е да се изпитва страх. Не стойте дълго у дома. Не бива да спите дълго и дълго да се гледате в огледалото. Неблагоприятно е за чистене и изхвърляне на боклуци.  Не се препоръчват брачни контакти. Да не се яде пилешко месо. Да не се обиждат домашните птици и да се дърпат перата им.
Диета – Не се препоръчва да се готви храна. Добре е да се яде всичко кръгло – питки, понички, милинки и др.
Облекло – Добре е да смените дрехите, да облечете нещо ново и чисто. Препоръчва се бяло, жълто, оранжево и тъмно-червено. Откажете се от мрачните тонове, сивите и небесносините.
Знамения – На знаменията трябва да се обръща в този ден голямо внимание. Добре е да срещнете насрещен вятър и птици, особено петел. Ако намерите перо от птица – успех в материалните дела. Ако ви духа насрещен вятър – знак за небесна защита. За тези, които отглеждат домашни птици – да пропее петел от трите ви страни – намислете си желание, то ще се сбъдне. Въобще е хубаво да видите петел, дори да ви клъвне. Също така може да бъде изделие петел. Да намерите метални предмети – знак за внезапен успех. Всяко име чуто по време на разговор няколко пъти – предстои скоро да се срещнете с такъв човек.
Негативни знамения са: да има мрачно утро, дъждовно време, буря, падане, загуба на ключ. Рязък вятър в гърба – успеха се е отвърнал от вас.