Дневен хороскоп - събота, 2 септември 2017

Хороскоп

01-09-2017, 18:26

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Делата ви се нареждат добре и вие сте доволни от финансово-материална гледна точка. Желанията ви се изпълняват дори без особени усилия от ваша страна. Вашата общителност и активност ще ви улесняват в делата.

     
 

Телец

В личен план нещата ви не вървят съвсем гладко, но вие сами си създавате трудностите. Възможните неприятности в днешния ден са измама, измяна на близък човек или проблеми със здравето.

     
 

Близнаци

Вие сте доста напрегнати и това ви пречи да се чувствате хармонично. Твърде много изкушения, трудности и препятствия пречат на движението ви напред. Желанията ви ще се изпълнят, но по-късно.

     
 

Рак

Така сте си заровили главата в пясъка, толкова сте се затворили в себе си и станали необщителни, че на близките ви хора им е трудно да общуват с вас. Пресичате всички техни добронамерени опити да ви помогнат.

     
 

Лъв

Може да се надявате на добър изход от сложна ситуация. В никакъв случай не провесвайте нос. Унинието може само да усложни нещата. Ще откриете своето ново вдъхновение. Добро време за вашето хоби.

     
 

Дева

Някои ще бъдат обхванати от скука, други ще имат напрегнати отношения с близките си. Проблеми със здравето могат да доведат до сексуални проблеми. Въпреки всичко ще съумеете да запазите умереност във всичко.

     
 

Везни

Ще се проявите като мъдри и уравновесени личности, проявяващи загриженост и нежност към околните. С вашата самоувереност привличате към себе си късмета. Има добра възможност за ново запознанство, ако сте сами.

     
 

Скорпион

Днес ще сте склонни към прибързани и недостатъчно добре обмислени постъпки и действия, както и да влизате лесно в спорове с околните. Възможно е да имате проблеми в работата или в личен план, но не търсете утеха в алкохола. 

     
 

Стрелец

Вие сте изпълнени със сили и позитивна енергия, и това е добре, защото ще възникнат непредвидени трудности, там, откъдето не сте очаквали да се появят. Ще постигнете целите си, въпреки няколко незначителни загуби по пътя ви.

     
 

Козирог

Може да преживеете ярки и силни емоции. Късметът ще ви позволи да разрешите успешно важна ситуация по нетрадиционен начин. Възможни са неочаквани промени в плановете за деня.

     
 

Водолей

Денят е успешен за договаряне и правене на планове с необходимите хора. Благоприятни условия за развитие на личните отношения. Ще се радвате на повишаване на силите ви и жизнения потенциал. 

     
 

Риби

Не обсъждайте открито постъпките на другите. Това може да ви навлече неприятности. Времето подхожда за романтични преживявания. Някои ще предпочетат уединението и спокойната обстановка, но други ще търсят приключения.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Настъпва тих и спокоен ден, ден на победата на разума над чувствата, ден за успокоение и величие на духа, за уединение, намиране на спокойствие. Молитвите в този ден биват чути, стига да са изречени от сърце, да са искрени и без вреда за друго живо същество. Може да се почувствате по-емоционални и обидчиви, но избягвайте да се поддавате на тези чувства. Ако се скарате с някого, трудно ще се помирите после. Не започвайте да правите нещо, на което отдавате голямо значение. Днес не е ден за важни дела. Проявете качества като воля, твърдост, въздържание и честност. Бъдете готови за компромиси. Да можеш да направиш компромис се изисква величие на духа. Енергетиката на деня подхожда да направите някакво добро (без да се хвалите), за благотворителност или да извършите някакво пожертвувание.