Дневен хороскоп - четвъртък, 31 август 2017

 

Овен

Звездите ви даряват такова състояние, когато няма да съществуват препятствия пред поставените цели. Случайно подхвърлени думи от някого могат да наранят самолюбието ви. Никой не е искал да ви обижда, просто днес сте по-уязвими.

     
 

Телец

Днешните обстоятелства няма да се стекат много добре за повечето представители на знака. Внимавайте да не допуснете грешки в професионалната си работа. Рисковано е да давате пари, но ако вие търсите, вероятно ще намерите щедри спонсори.

     
 

Близнаци

Близките ви трудно ще отгатват вашите вътрешни желания, ако не им обясните направо какво искате. Не чакайте от тях вземане на самостоятелни решения. За някои щастливци съдбата подготвя любовни приключения - дано и вие да сте сред тях.

     
 

Рак

Обстоятелствата ви препоръчват, ако получите срочно поръчение от началството да не бързате с изпълнението му, защото много скоро нещата ще се променят. Не се увличайте да флиртувате на работното място!

     
 

Лъв

Набелязаните задачи ще ви се удават с лекота. Днес съдбата е благосклонна към служителите в сферата на обслужването. Удачни ще бъдат някои търговски операции. Вашият безукорен стил на дрехите ще създаде благоприятно впечатление.

     
 

Дева

Прекрасно разбирате, че не може винаги да се получи това, което искате. Въпреки неразбориите в началото на деня, към неговия край ще имате повече увереност и надежда в утрешния ден.

     
 

Везни

Не се стремете да се отличавате от множеството през този ден. Дори да имате желание да изкажете мнение и да вземете отношение по конкретен въпрос, то вашата намеса е нежелателна. Делата ще се развият по-добре без вашето участие.

     
 

Скорпион

Новият ден ще открие нова страница за вас, но никога не се знае как ще завърши тя. Можете да бъдете душата на компанията, но и можете да загубите очарованието си сред пожар от недоразумения.

     
 

Стрелец

Много сили и средства могат да ви отидат за решаване на битови проблеми. Обърнете се за помощ към домашните си, обсъдете с тях проблемите. Вземете съвместни решения. Добре е днес да се откажете от употребата на алкохола.

     
 

Козирог

Напрегнат и сложен ден може да се окаже за мнозина от представителите на знака. Не са изключени спорове по финансови въпроси или лични. Възможни са и неоправдани разходи поради стечение на обстоятелствата.

     
 

Водолей

Днес ще бъдете доста обаятелни и може да успеете да сломите някое непристъпно до момента сърце, кой знае. В дома ви има неуредени неща, но кой мисли за тях сега. Към края на деня може да изпаднете в душевен дискомфорт.

     
 

Риби

Желанията далеч не винаги стават реалност. Незаслужено получена обида може да доведе до краткотрайна депресия. Еднообразието ви е непоносимо и досадно. Не се отчайвайте! Много скоро ще има положителни промени.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Не губете времето си в празни спорове.
Хората като цяло обичат да спорят за всичко. Всеки винаги е убеден в своята компетентност по всички въпроси. Но вие поне имайте здрав разум. Да спорите означава да пилеете не само ценно време, но и ценна енергия, която можете да използвате по-пълноценно за нещо друго. Освен това хората, които обичат да спорят никога няма да си признаят, че са сгрешили и да ви дадат право. Някои хора чисто и просто винаги са в опозиция и търсят нещо, на което да се противопоставят. Каквато и страна да заемете, те винаги ще са на противоположната. Истината и логиката не са от значение за тях. Те няма да променят тезата си, без значение колко са неопровержими вашите доказателства. Най-добрият начин да убедиш един глупак, че е сгрешил, е да го оставиш да прави каквото е решил. Освен това да се включите в един спор, означава накрая, че всичките ви усилия, които сте вложили са били напразни и се чувствате още повече ядосани и изнервени. Изводът е един: Просто не попадайте в клопката на споровете. И помнете, че не можете да надприказвате хора, които не знаят за какво говорят, нито за какво говорите вие. Винаги, когато се окажете в абсурден спор, е най-добре веднага да се оттеглите.