Дневен хороскоп - сряда, 30 август 2017

 

Овен

Започвате деня на добра основа. Направете си план, за да не настъпи никакво объркване. Вероятно ще ви натоварят с повече работа и отговорности, но вие ще бъдете в състояние да покажете своите качества и умения и да се справите.

     
 

Телец

Може да копнеете през днешния ден за малко спокойствие и уединение, за да подредите и изчистите мислите си. Рано сутринта или късно през нощта е най-подходящо време за медитация. Намирате се в унисон с универсалните закони.

     
 

Близнаци

Необходимо е да пазите някаква тайна, поверителна информация или да спазвате корпоративна етика. Отделяте време на много хора около себе си, но не ви остава такова за самите вас.

     
 

Рак

Стремите се да бъдете оценени. Намерили сте цаката как да поставите определени хора на точното място. При кратките пътувания бъдете внимателни с извършването на разходите. Може да похарчите повече от предвиденото.

     
 

Лъв

Продуктивен за вас ден. Вие изучавате нови стратегии и техники за продажби на работното място. Готови сте да поемете инициативата и да вземате бързи и рационални решения. В комуникациите се чувствате силни и  напълно самоуверени.

     
 

Дева

В очите на околните днес може да изглеждате като скучни, капризни, дребнави създания. Вашата практичност и икономичност са способни да вбесят близките ви, които са свикнали да разполагат по-нашироко.

     
 

Везни

Не е изключено да преживеете разочарование. Ситуацията около вас изисква вашето себеизразяване. Тази вечер е идеалното време да се успокоите и да посетите с приятели някой ресторант.

     
 

Скорпион

Без значение колко се опитвате да изчистите бъркотията на бюрото си. Тя си остава същата.  Май ще се наложи да станете по-сериозни и по-организирани. В къщи е възможно да изкарате една романтична вечер.

     
 

Стрелец

Този ден ще ви носи само положителни резултати. Това съвсем не означава, че ще ви бъде лесно. Не се оставяйте на доверието да ви води. Не бъдете и арогантни към другите. В двата случая може да се стигне до конфронтации.

     
 

Козирог

Идеите и мислите ви имат по-голямо значение сега. В момента се очертавате като прогресивна личност. Можете да започнете сериозно да планирате какви декорации да извършите в дома си.

     
 

Водолей

С малко търпение отговорите, които търсите ще дойдат при вас. Може трудно да намерите време за почивка, но това ще е един продуктивен ден за вас. След обедната почивка нещата ще стоят другояче.

     
 

Риби

Някои Рибоци може да се вдъхновят повече и да кръшнат настрани. Толкова сте работили, за да имате тези пари, така че помислете добре, когато решите да се разделяте с поредната сума.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

ЩАСТЛИВИ СА ТЕЧАЩИТЕ КАТО РЕКИ!
Животът е пътешествие! Той не е статичен, а динамичен и винаги се движи към неизвестното. Да бъдете като пълноводна течаща река значи да бъдете живи. Не се задоволявайте да бъдете само едно езерце, чиято вода никога, никъде не достига. С времето стават все по-мътни и затлачени, дори пресъхват. Бъдете непредсказуеми и постоянно променящи се! Никога не преставайте да се променяте! В този момент, когато станете предсказуеми, вие се превръщате в машина. Тя не се променя. Само човек има привилегията да се променя във всеки момент.