Слънчев календар - сряда, 30 август 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - сряда, 30 август 2017

29 август 2017, 18:14 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

13 слънчев ден – Денят е свързан със Звездите ( Звездата Сириус), небесната механика, носи мир и равновесие. Ден, когато се откриват вратите на бъдещето, един от най-добрите дни за инициация, време за излизане на ново равнище.
Тотем – Еднорога, Пегас, символ на честност и безстрашие.
Препоръчва се пътуване, работа с интелектуален труд. Може да решавате логически задачи. Добър ден за всякакви игри. Препоръчва се в този ден да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате, да се занимавате с астрология. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и да се освобождавате от негативна енергия. Следете за думите, които изричате си и контролирайте хода на мислите си. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността.
Не се препоръчва интимност и да се сключва брак (може да завърши с развод).  Дори животните не бива да се допускат близо едно до друго. Не се препоръчва: рязко да скъсвате с хората, да се подстригвате, да режете нокти, не вземайте вана.
Диета – Нужно е да се яде по-малко, да се избягва месната храна. Добре е да се яде прясно изпечен хляб, солена извара и солено сирене.
Облекло -  Препоръчват се бели, червени и лилави цветове. Да се избягват всички блатни цветове и пясъчно жълто.
Знамения – Най-добрият индикатор на деня е утрото – първият час, след като сте се събудили. Ако в този час често се чешете по шията – ще вземате пари, ако чешете гърба – неприятности с децата, с любовта, нежелана бременност. Стомаха – неприятности, свързани с работата.
Добри знамения са тези, които са свързани със звездите, с имена, с числа – те съдържат информация.
Хубаво е още от сутринта да почувствате сладък вкус в устата си. Добре е да намерите блестящи предмети.
Лошо е, ако времето е мокро, ветровито. Не е на добро да счупите нещо – чаша, чиния.
Ако разсипете сол – неприятности.
Много е лошо да загубите ключ в този ден.
Сънища – Символичните сънища не се сбъдват, а конкретните – в кратки срокове. Да видите огън – знак за защита. Да плувате – ще попаднете под зависимост. Да видите книга или нещо да пишете – ново запознанство.
Числа на деня – 33, 128, 1024 (свързани с моделиране на бъдещето); 13, 55, 555Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп