Дневен хороскоп - сряда, 23 август 2017

 

Овен

Стремете се да не живеете на толкова бързи обороти, за да не нарушите драстично здравето си. В случай, че не можете да си позволите този лукс, то поне се опитайте да действате по адекватен начин спрямо ситуациите.

     
 

Телец

Палитрата на личните ви чувства ще бъде твърде разнообразна днес. Вярно е, че ще има хора проявяващи интересчийство към вас, но и вие сте не по-малко егоцентрични. Избягвайте да натрупвате недовършена работа.

     
 

Близнаци

Самочувствието ви ще се нормализира, а може и муза за работа да ви дойде. Важното е да се решите да започнете веднъж, после ще ви стане по-лесно да продължите. Отминавайте дреболиите.

     
 

Рак

Денят може да засили вашите подозрения или да натрупа още съмнения във вас. Опитайте да изгладите противоречията по мирен път все пак. Към вечерта нещата може да получат подобрение.

     
 

Лъв

Внимавайте да не прекалявате с разходите си, тъй като днес парите лесно изтичат между пръстите. Не е изключено да ви се стовари бремето на нови задължения и отговорности. Трудно, но ще се справите!

     
 

Дева

Бъдете разумни, предпазливи и не рискувайте напразно. Винаги има по-добър начин за действие, който чака да бъде открит. Бъдете коректни в отношенията си, не оставяйте приятелството да си отиде от вас.

     
 

Везни

Мнозина от вас ще почувстват дефицит на енергия и ще се наблюдава лек спад в самочувствието ви. Някои от колегите ви е възможно да интригантстват зад гърба ви. Бъдете много предпазливи, за да не бъдете подведени.

     
 

Скорпион

Повишават се жизнените ви сили и ще ви бъде по-лесно да действате по задачите. Не драматизирайте толкова събитията. Опирайки се на някои ваши връзки, ще можете да се справите с настоящи проблеми.

     
 

Стрелец

Този работен ден ще ви се стори твърде дълъг. Ще намалее бдителността ви и ще се чувствате недостатъчно концентрирани върху основната работа и задълженията. Възможно е да имате главоболие или да ви обхване сънливост.

     
 

Козирог

Не бъдете напрегнати през днешния ден. Контролирайте своите чувства заради себе си и заради другите. Трябва да се справите с доста сериозни задачи, но сте предразположени към правенето на грешки.

     
 

Водолей

Гледате на проблемите прекалено сериозно. Вместо това приемете ги просто като интелектуална игра и решението няма да ви убегне. Радвайте се на вниманието на любимия човек и не търсете друго.

     
 

Риби

Терзае ви чувството, че не сте достатъчно оценени според способностите си и това, което давате от себе си. Впрочем някои от вас си създават по-скоро сами такава представа, отколкото е в действителност.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Престанете да се променяте, само за да направите впечатление на някой друг. Никога не се променяйте заради другите. Променяйте се, за да станете по-добри и за да срещнете светлото бъдеще. А който ви обикне нека да ви обича заради това, което сте, а не заради измисленият образ, който показвате. Бъдете истински!