Слънчев календар - вторник, 22 август 2017 - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Слънчев календар - вторник, 22 август 2017

21 август 2017, 18:18 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

5 слънчев ден – Денят е посветен на Благодетелния свят в смисъл установяване на мир, равновесие. (св. Параскева в христянството), планетата Венера.
Ден на мира и прошката. Ден на скромните и трудолюбиви хора. Не трябва да се нарушава хармонията в него. Благоприятно е мълчанието в този ден. Вършите си работата и мълчите. Бъдете скромни. Хубаво е да се помирите с някого, ако сте скарани. Ако някой дойде при вас да се помири, не го отблъсквайте и не започвайте спор. Добре е за даване на прошка, за сключване на дългосрочни контракти.
Денят е посветен на земята и на всички дела свързани с нея. Свързан с женското начало, което пак символизира земята. В този ден трябва да работите със собствените ръце, не само да се обработва земята. Добре е да садите, да поливате, да се работи с дърво. Който работи ще получи благословия. Да се икономисва светлината. Добре е за зачеване на дете.
Не се препоръчва: да се бърза, да се пътува и да се започват сексуални връзки. Денят не е подходящ за покупки. Да не се тръгва на дълъг път по възможност. Не е препоръчително да се бездейства.
Диета - Нежелателно е да се започва цикъл на гладуване. Препоръчват се каши, зърнени продукти, кореноплодни. Да се пият по-малко течности, алкохол също.
Облекло -  Придържайте се към успокояващи, пастелни цветове, нежно розово, жълто. Не се препоръчват ярки цветове. Да не се съчетава червено със зелено. Да не се носят едновременно топли и студени цветове. Добре е да се носят медни изделия. Може още да е жълт ахат, розов родонит. Да не се носят камъни съдържащи желязо. Марсианските камъни притеглят към вас лоши събития или ще се натъкнете на трудности в този ден.
Знамения – Ако днес ви се скъсат обувките или ви се отлепи тока на обувката – знак за незащитеност. Ако затънете в калта – знак за материално неблагополучие. Да намерите дървен предмет – това е знак, че ще имате подкрепа при придвижване по служебната стълбица. Ако паднете или се подхлъзнете – всичко пропада. Лошо е, ако ви се нахвърли домашно животно, особено за жените – неприятности в любовта, а бременните са застрашени от помятане. Ако куче излае мъж, да следи жена си – може да му изневери. Добре е да намерите детска играчка.
Сънища – На ярките сънища не обръщайте внимание. Да се видите, че работите със земята или сте на полето – знак за щастие и късмет. Да приемате храна, особено, ако ядете хляб – знак за богатство. Светкавица, огън – знак за неприятности.
Числа на деня – 5, 6, 24, 60Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета