Дневен хороскоп - вторник, 22 август 2017

Хороскоп

21-08-2017, 18:44

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - понеделник, 21 август 2017

Седмичен хороскоп за 21 - 27 август 2017

 

Овен

Не е желателно да останете пасивни. Можете да постигнете целите си само, ако бъдете по-енергични, упорити и инициативни. Втората част на деня е свързана със засилване на агресията и инстинктите за борба се пробуждат.

     
 

Телец

Занимавайте се с обичайните си неща и текущите работи. Трябва да сте достатъчно концентрирани и да използвате емоционалната си енергия за самозащита. Втората половина на деня няма да е лека за мнозина.

     
 

Близнаци

Днес от вас лъха самоувереност, обаяние и магнетизъм, макар вътрешно да изпитвате съмнение в каква посока да се движите. През втория работен ден от седмицата сте още малко разсеяни и не ви се работи особено.

     
 

Рак

Днес няма да ви достига достатъчно решителност да изразите своите претенции, но позитивната ви настройка ще ви помогне в личните отношения. Удачни са отношенията с жените. Благоприятен ден да се погрижите за домашните си дела.

     
 

Лъв

Възможни са придобивки от целенасочени комерчески действия. Определена част от бюджета ви може да бъде похарчена за придобиване на красиви вещи, увеселения, развлечения, а може да се стигне и до преразход на натрупания ви капитал.

     
 

Дева

Този ден ще е удачен за планиране на дела и мероприятия. Ще се прояви практическата страна на интелекта ви. Лесно ще се приспособявате към обстановката. Отношенията със семейството ще са хармонични.

     
 

Везни

За днешният ден са характерни проявите на мъжество и твърдост при преодоляване на трудностите и препятствията. Интензивността на чувствата ви се намира под контрола на волята ви. Възможно е да се появи конфликт в домашна среда.

     
 

Скорпион

Този ден ще ви донесе някои добри възможности за подобряване на отношенията с членове на семейството, приятели или съседи и за обсъждане на насъщните проблеми, както и набелязани вече планове.

     
 

Стрелец

Около вас може да се създаде напрегната обстановка, възпрепятстваща конструктивните ви делови отношения и решението на важни въпроси. Роднини или партньори от женски пол също могат да донесат допълнително проблеми.

     
 

Козирог

Очаква ви делова и професионална активност. Погрижете се за обществената си репутация. Не трябва да се съмнявате в собствените си сили и намерения. Използвайте деня за конструктивна реорганизация.

     
 

Водолей

Щастлив ден. Може да се очаква успехът да бъде с вас. Подобряват се физическото и морално самочувствие. Проявявате добродушие, а това увеличава популярността ви. Засилва се творческата ви страна.

     
 

Риби

Вие сте активни днес в общуването и в утвърждаването на собственото мнение, в изразяването на интересите си и поради това този ден може да окаже нееднозначно влияние върху семейните и любовни отношения.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

В първата половина на деня можете да градите планове за един месец напред, но ги запазете в тайна за себе си, а във втората му половина вече може да пристъпите към изпълнение на набелязаните по-рано дела, тъй като нараства работоспособността.
 
Емоционалността се засилва, емоциите лесно ще излизат извън контрол, нервите лесно ще се изпускат. Намалете външните контакти, за да не се сблъскате с агресивността на хората и да не се нарушат вашите планове.
 
Погрижете се за здравето си и може да предприемете изчистване на организма. Енергиите на деня стимулират апетита, затова внимавайте какво и колко ядете. Бъдете избирателни в храната, внимателни и доброжелателни към своя организъм.
 
Благоприятно биха ви се отразили плуването в басейн, посещението на фитнес, както и всякакво физическо натоварване.
 
Благоприятно е за всяка благотворителност, бъдете щедри и добри, направете подарък.